Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Blijf op de hoogte van de laatste  COVID-19 ontwikkelingen in ons hotel.

 

Vergaderzaal huren

Wilt u een vergaderzaal huren voor een vergadering, boardmeeting, workshop, heisessie, training, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, hybride event, congres of event?

Vergaderlocatie De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan vergaderzalen; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken: u kunt een vergaderzaal huren in combinatie met hotelkamers, plenaire conferentiezalen en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras.

Voor vergaderingen in kleine groepen kunt u een vergaderzaal huren van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke vergaderruimte willen kunt u kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Unieke vergaderzaal huren regio Den Bosch

Wij heten u van harte welkom bij vergaderlocatie De Ruwenberg vlakbij Den Bosch. Een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel, waar een vergaderzaal huren vele mogelijkheden kent. De Ruwenberg beschikt naast de de vergaderzalen ook over unieke plenaire zalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatietrainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Capaciteit vergaderzalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling van de vergaderzalen die te huur zijn.

Inspirerende vergaderzaal van alle gemakken voorzien

U kunt een vergaderzaal huren met een Complete Meetings Package, een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Buiten vergaderen
Teambuilding

Vergaderzaal huren met hotelkamers

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 vergaderruimtes, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

Sportfaciliteiten
Hotelkamers

green key

green star