Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Vergaderzaal Brabant

Zoekt u een vergaderzaal in Brabant voor uw vergadering, boardmeeting, workshop, heisessie, training, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, hybride event, congres of event?

Vergaderlocatie De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan vergaderzalen; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras.

Voor vergaderingen in kleine groepen zijn er zalen van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke vergaderruimte willen kunt u kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Unieke vergaderzaal Brabant

Wij heten u van harte welkom bij vergaderlocatie De Ruwenberg vlakbij Den Bosch. Een vergaderzaal Brabant op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. De Ruwenberg beschikt naast de de vergaderzalen ook over plenaire zalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatietrainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Capaciteit vergaderzaal Brabant

In onderstaand overzicht de aantallen per vergaderzaal Brabant met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling van de vergaderzalen die te huur zijn.

Inspirerende vergaderzaal van alle gemakken voorzien

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de vergaderzaal Brabant is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Vergaderzaal Brabant huren met hotelkamers

Op zoek naar een unieke vergaderzaal Brabant met overnachting? Dat kan! Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 vergaderruimtes, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

green key

green star