Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Vergaderruimte huren

Wilt u een vergaderruimte huren voor kleine of grote bijeenkomst? Van vergadering, boardmeeting, workshop en heisessie tot training, meerdaagse bijeenkomst, hybride event of congres. Vergaderlocatie De Ruwenberg scoort een 9.0 op Meeting Review en heeft een groot aanbod aan conferentiezal en vergaderruimtes; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken: u kunt een vergaderzaal huren in combinatie met hotelkamers, plenaire conferentiezalen en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras.

Voor vergaderingen in kleine groepen kunt u een vergaderruimte huren van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke vergaderruimte willen kunt u kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Unieke vergaderruimte

De Ruwenberg is een unieke locatie op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel, waar een vergaderruimte huren vele mogelijkheden kent. Elke ruimte heeft uitzicht op de natuur en grenst aan een lounge of terras. Zo kunt u tijdens de bijeenkomst naar buiten om nieuwe energie op te doen. De Ruwenberg beschikt naast de de vergaderruimtes ook over unieke plenaire conferentiezalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. 

De Ruwenberg is met haar 14ha landgoed ook de ideale locatie als buitenlocatietrainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Vergaderruimte en hotel: alles onder 1 dak

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 vergaderruimtes, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

Capaciteit vergaderruimtes

Vergaderruimte huren? In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling van de vergaderzalen die te huur zijn.

Inspirerende vergaderruimtes met vergaderarrangement

U kunt een vergaderruimte huren met een Complete Meetings Package, een compleet verzorgd vergaderarrangement dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

green key

green star