Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderruimte Den Bosch

Een inspirerende vergaderruimte huren in de omgeving van Den Bosch met kleine en grote vergaderruimtes? Een unieke, sfeervolle vergaderlocatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Laat u verrassen en inspireren door De Ruwenberg, een groene oase nabij Den Bosch. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een training, brainstormsessie, workshop, presentatie of andere bijeenkomst; wij hebben de ideale vergaderruimtes voor u.

We hebben de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Capaciteit vergaderzalen

Vergaderzaal huren? In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

De voordelen van vergaderruimte Den Bosch

  • Ruime opzet dankzij de brede gangen en vier vleugels
  • Exclusiviteit van de vleugels; een vleugel telt 66 hotelkamers, drie plenaire en zes break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het landgoed en de rustgevende natuur.
  • Zeer goed te bereiken vanaf Schiphol en Eindhoven Airport, op 5 minuten van de A2 Den Bosch
  • Meer dan voldoende gratis parkeerruimte voor de deur, inclusief enkele oplaadpunten
  • Compleet uitgeruste zalen met geavanceerde technologie
  • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifinetwerk
  • 196 comfortabele hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse meetings

Wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte vergadering. Daarbij begrijpen we dat de praktische zaken op orde moeten zijn.  Heeft u nog andere wensen? Of wilt u een specifieke opstelling in de vergaderzaal Den Bosch? Laat het ons weten, het team van De Ruwenberg regelt het graag voor u.

 

Vergaderruimte Den Bosch - een ontmoetingsplek waar u energie van krijgt

Vergaderen in de natuur! U bent omgeven door ruimte, rust en natuur. Wij zijn zeker geen standaard locatie. De originele middeleeuwse entrée van het landgoed is een indrukwekkend aanzien. In onze zalen is veel daglicht en bij mooi weer kunnen de deuren open waardoor u het ervaart alsof u buiten aan het werk bent. Bij ons vindt u daarnaast de gastvrijheid die u van Brabant gewend bent. Onze enthousiaste servicegerichte medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee. Ook kunnen wij u voorzien van catering passend bij uw bijeenkomst en alleen met het beste van het Brabantse land.

Groen vergaderen op duurzame vergaderruimte Den Bosch

Vandaag de dag zijn er vele opties om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen. Daarbij hoeft u ook zeker niet meer in te leveren op comfort. De Ruwenberg is letterlijk en figuurlijk een groene locatie. Wij zijn namelijk in bezit van de Gouden Green Key, een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Bij ons kunt u op adem komen en inspiratie opdoen. Ons 14ha landgoed, midden in de natuur met veel sportmogelijkheden is ideaal voor een korte pauze tussendoor, een frisse wandeling, buiten vergaderen of om een dagvullend programma samen te stellen. Wat dacht u van het organiseren van een teambuilding activiteit, zoals schapen drijven of boogschieten? We bespreken graag de mogelijkheden.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. 

Dankzij haar gunstige ligging, vijf minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 gratis plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.

Vergaderruimte boeken in Den Bosch

Vergaderen bij De Ruwenberg is vergaderen in het groen met Den Bosch binnen handbereik. Als u geïnteresseerd bent in het huren van een inspirerende vergaderzaal Den Bosch denken wij graag met u mee. Voor meer informatie, een rondleiding of offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We ontvangen u graag in onze bijzondere vergaderlocatie

Teambuilding activiteiten

Tijdens uw verblijf op landgoed De Ruwenberg is het ook mogelijk om activiteiten te doen. Deze kunt u zowel op het landgoed zelf doen, als in de stad Den Bosch. Deze bruisende stad biedt opties voor verschillende bedrijfsuitjes. Een stadstour door Den Bosch is een interessante manier om kennis te maken met de Noord-Brabantse omgeving van De Ruwenberg. Op landgoed De Ruwenberg kunt u verschillende activiteiten ondernemen die gericht zijn op teambuilding. Het is mogelijk om een rally te doen, te golfen, schapen te drijven, te schermen, te varen of om een drone workshop bij te wonen. Hiernaast biedt De Ruwenberg ook verschillende sportactiviteiten als fitness, zwemmen, squashen, tennissen, beachvolleybal en voetballen. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten die wij u bieden.

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, bijzondere congreslocaties, conferentiecentrum, congrescentrum, evenementenlocatie en hotel.