Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderruimte Brabant

Bent u van plan om een vergadering te organiseren in de provincie Brabant? Dan is vergaderruimte Brabant De Ruwenberg de ideale locatie voor u. De 40 vergaderzalen bieden ruime capaciteit voor 450 deelnemers. Is een overnachting gewenst? Dan kunt u verblijven in een van onze 196 comfortabele hotelkamers. Bij De Ruwenberg is vrijwel alles mogelijk en doen wij onze uiterste best om van uw vergadering een succes te maken.

Een impressie van De Ruwenberg

Organiseert u een vergadering bij ons? Dan bevindt u zich op het prachtige landgoed De Ruwenberg. Dit 14ha landgoed is gelegen in Noord-Brabant en straalt kwaliteit, rust, duurzaamheid en gastvrijheid uit. De omvang van het landgoed maakt De Ruwenberg erg geschikt voor teambuildingsactiviteiten, buiten vergaderen en de mogelijkheid om buiten te genieten van een culinaire lunch of diner.

De Ruwenberg is goed bereikbaar. De locatie ligt op 5 kilometer afstand van de A2. Reist u liever met het openbaar vervoer? Dat kan, De Ruwenberg is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Ontvangt u internationale gasten? De vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel liggen ongeveer 1 uur rijden van De Ruwenberg af. Eindhoven Airport ligt op 30 minuten rijafstand.

Wat kunt u verwachten van vergaderruimte Brabant

Ons team staat met één doel voor u klaar: om van uw vergadering een groot succes te maken (en soepel te laten verlopen). Onze specialisten denken graag met u mee over een perfecte invulling van uw vergadering. Wij kunnen u ondersteuning bieden op ieder gebied en zullen ervoor zorgen dat uw vergadering prettig verloopt. Om van uw vergadering een onvergetelijk succes te maken, kunt u bij ons kiezen voor een vergaderarrangement. Bent u benieuwd wat wij allemaal precies voor u kunnen betekenen? Vraag voor meer informatie onze offerte aan.

Capaciteit vergaderzalen van de vergaderruimte Brabant

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel en heeft een uitgebreid aanbod aan vergaderruimtes in de regio Den Bosch, Brabant. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Onderstaand overzichten geven de capaciteit van de zalen weer rekening houdend met de 1,5 meter opstelling en de normale opstelling.

 

Vergaderruimte Brabant: alles onder één dak

De Ruwenberg is een unieke vergaderlocatie Brabant, waarbij u alles vindt onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren.  

Teambuilding op het landgoed bij vergaderruimte Brabant

Wilt u meer uit uw vergadering halen? Organiseer naast uw vergadering teambuilding activiteiten. De Ruwenberg biedt diverse teambuilding activiteiten die uw medewerkers met elkaar verbindt.

Comfortabel overnachten

Wilt u een meerdaagse vergadering in Brabant organiseren? Dan kunnen uw gasten na de vergaderdag volledig tot rust komen in ons hotel. Hotel De Ruwenberg biedt uw gasten al het comfort en gemak waar zij behoefte aan hebben. Ze kunnen hierbij gebruik maken van onze verschillende faciliteiten. Uw gasten kunnen gebruik maken van ons zwembad, de sauna, diverse sportmogelijkheden (fitness, squash, tennis en beachvolleybal), het restaurant en de bar. Zijn ze met de auto als vervoer? Dan is parkeergelegenheid bij een overnachting altijd inbegrepen. Boek nu een hotelkamer.