Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie op een unieke locatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving? Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Laat u verrassen en inspireren door De Ruwenberg, een groene oase nabij Den Bosch. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een workshop, training, brainstormsessie, presentatie of andere bijeenkomst; wij hebben de ideale vergaderruimte voor u.

Ons gehele hotel is ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Onze bijzondere zalen

Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderlocatie De Ruwenberg biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Vergaderzaal huren met vergaderarrangement? Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Capaciteit van de vergaderzalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

Ligging en bereikbaarheid van onze vergaderlocatie

De vergaderlocatie in Brabant is goed bereikbaar met de auto. Slechts 5 minuten van de A2 en Den Bosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport. Naast dat de locatie goed te bereiken is voor een vergadering, is parkeren ook geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar.

Vergaderen en overnachten
Wilt u langer blijven dan alleen de vergadering of heeft u internationale gasten. De Ruwenberg telt 196 hotelkamers, zodat overnachten en vergaderen zeker tot de mogelijkheden behoort. Bekijk dan de onze hotelkamers. Allemaal met een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet.
 
De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maakt het sportieve aanbod helemaal af. Zo is er genoeg plek voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. 

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, hybride events, buiten vergaderen en evenementenlocatie.