Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Tilburg

Bent u op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie nabij Tilburg? Een sfeervolle locatie in Brabant, die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Van de vergaderlocaties Tilburg is De Ruwenberg een van de grootste en meest uitgebreide. Hier zit u goed voor een onbezorgde meeting en verblijf. Vergaderlocatie De Ruwenberg beschikt namelijk over 196 hotelkamers en 40 meeting rooms, verdeeld over 4 exclusieve vleugels. U kunt ontbijten, lunchen of dineren met honderden gasten. Bovendien profiteert u van al onze sport- en wellnessfaciliteiten. 

Laat u verrassen en inspireren door vergaderlocatie De Ruwenberg, een 14 hectare groene oase nabij Tilburg. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een brainstormsessie, training, presentatie, workshop of andere bijeenkomst; wij hebben altijd de ideale vergaderruimte voor u.

Dus bent u van plan te gaan vergaderen vlakbij Tilburg? Ontdek hieronder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.  

Vergaderzalen van vergaderlocatie Tilburg

Vergaderlocatie Tilburg De Ruwenberg biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het 14-eeuws kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Capaciteit van de vergaderzalen

In onderstaand overzicht de capaciteit per zaal per opstelling.

Vergaderlocatie Tilburg met hotelkamers

Bij vergaderlocatie Tilburg De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten. U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Hybride event

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een vergaderlocatie Tilburg? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

De voordelen van een vergaderlocatie nabij Tilburg

Een vergaderlocatie nabij Tilburg biedt veel zakelijke mogelijkheden. Tilburg heeft namelijk een centrale ligging ten opzichte van Breda, 's-Hertogenbosch, Utrecht en België. Daarnaast is Tilburg de stad van de textielindustrie, creativiteit, winkels, terrasjes en evenementen. Hierdoor is de stad uiterst geschikt om samen te ontspannen na een intensieve vergaderdag.

Vergaderen Tilburg - ligging en bereikbaarheid

De vergaderlocatie ligt vlabij Tilburg en is goed bereikbaar met de auto. Slechts 5 minuten van de A2 en ongeveer 25 minuten vanuit Tilburg. Daarnaast is het 20 autominuten vanaf Eindhoven Airport. Naast dat de locatie goed te bereiken is voor een vergadering, is parkeren ook geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar.

Vergaderruimte Tilburg huren - Voorstel op maat

Wilt u meer weten over De Ruwenberg als vergaderlocatie Brabant? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een passend programma. Vul ons offerteformulier en ontvang een voorstel op maat. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, congrescentrum en evenementenlocatie.