Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Eindhoven - De Ruwenberg

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie nabij Eindhoven? Bij De Ruwenberg kunt u landelijk vergaderen op een prachtig landgoed. Op nog geen half uur rijden van Eindhoven, verscholen tussen het groen, ligt vergaderlocatie De Ruwenberg. Hier vindt u alle rust, ruimte en privacy om te doen waarvoor u gekomen bent. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een brainstormsessie, training, workshop of presentatie; met 40 zalen voor 2 tot 450 personen hebben wij de ideale vergaderruimte voor u. 

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een buiten vergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

De Ruwenberg heeft jarenlange ervaring met het mogelijk maken van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen. 

Uw ideale vergaderlocatie in omgeving Eindhoven

Vergaderen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Helaas kan het soms best saai zijn. Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderlocatie uit te kiezen! Op onze unieke vergaderlocatie kunt u vol inspiratie samen zitten, plannen opstellen, doelen uitwerken en nog veel meer. Perfect om even bij elkaar te zitten en de neuzen dezelfde kant uit te krijgen om dat zo gewenste doel te behalen. Dus heeft u binnenkort een vergadering op de agenda staan? We helpen u graag op weg naar het organiseren van de perfecte bijeenkomst.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Ruwenberg is goed bereikbaar voor al uw gasten. Het zakelijke hotel heeft een eigen bushalte en met de auto bent u in 5 minuten vanaf de A2 bij de vergaderlocatie. Heeft u internationale gasten? Op Eindhoven Airport kan van vele bestemmingen gevlogen worden en het is maar 20 minuten rijden naar De Ruwenberg. Daarnaast is parkeerruimte geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar

Passende vergaderarrangementen

Om ervoor te zorgen dat uw vergadering aan niets zal ontbreken bieden wij vergaderarrangementen op maat aan. Samen wordt ervoor gezorgd dat zowel de aankleding, catering en inhoud van uw vergadering tot in de puntjes verzorgd is.

Vergaderen met overnachting

Indien gewenst kunt u overnachten in één van onze 196 hotelkamers. Bijvoorbeeld als u langer dan alleen de vergadering wilt blijven of internationale gasten heeft. Wij beschikken over Comfort kamers, Superior kamers en Excutive suites, met een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet.

Buiten vergaderen 

De Ruwenberg is gelegen op een prachtig 14 hectare landgoed. Perfect om u met uw team terug te trekken voor een brainstorm, teamsessie of vergadering in de buitenlucht. Of haal na een intensieve bijeenkomst een frisse neus.

Exclusiviteit

U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

Culinair creatief 

Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

Brabantse gastvrijheid

 Een prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

Duurzaam Vergaderen

De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Vergaderlocatie Eindhoven met teambuilding activiteiten

Wilt u vergaderen combineren met teambuilding? Voor bedrijven en organisaties die weleens wat anders willen is De Ruwenberg een bijzonder geschikte locatie. Met een van onze teambuilding activiteiten zet u uw team weer op scherp. Een greep uit onze activiteiten:

Kom vergaderen bij De Ruwenberg

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in het zuiden van Nederland? In dat geval is De Ruwenberg de juiste  locatie om uw vergadering te organiseren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888.  U kunt ook direct boeken  via ons offerteformulier. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Bent u op zoek naar een locatie voor een ander soort bijeenkomst? Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie en eventlocatie.