1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Eindhoven

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie nabij Eindhoven? Bij De Ruwenberg kunt u landelijk vergaderen op een prachtig landgoed. Op nog geen half uur rijden van Eindhoven, verscholen tussen het groen, ligt zakelijk hotel De Ruwenberg. Hier vindt u alle rust, ruimte en privacy om te doen waarvoor u gekomen bent. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een brainstorm sessie, training of presentatie; met 40 vergaderruimtes voor 2 tot 450 personen hebben wij de ideale vergaderruimte voor u. De Ruwenberg heeft jarenlange ervaring met het mogelijk maken van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen. Wij voelen daarom precies aan wat onze gasten nodig hebben.

Uw ideale vergaderlocatie in omgeving Eindhoven

Vergaderen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Helaas kan het soms best saai zijn. Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderlocatie uit te kiezen! Op onze unieke vergaderlocatie kunt u vol inspiratie samen zitten, plannen opstellen, doelen uitwerken en nog veel meer. Perfect om even bij elkaar te zitten en de neuzen dezelfde kant uit te krijgen om dat zo gewenste doel te behalen. Dus heeft u binnenkort een vergadering op de agenda staan? We helpen u graag op weg naar het organiseren van de perfecte bijeenkomst.

Conferentiezalen
Conferentiezalen
Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten
Outdoor meetings
Outdoor meetings

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Ruwenberg is goed bereikbaar voor al uw gasten. Het zakelijke hotel heeft een eigen bushalte en met de auto bent u in 5 minuten vanaf de A2 bij de vergaderlocatie. Heeft u internationale gasten? Op Eindhoven Airport kan van vele bestemmingen gevlogen worden en het is maar 20 minuten rijden naar De Ruwenberg. Daarnaast is parkeerruimte geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar

Passende vergaderarrangementen

Om ervoor te zorgen dat uw vergadering aan niets zal ontbreken bieden wij vergaderarrangementen op maat aan. Samen wordt ervoor gezorgd dat zowel de aankleding, catering en inhoud van uw vergadering tot in de puntjes verzorgd is.

Vergaderen met overnachting

Indien gewenst kunt u overnachten in één van onze 196 hotelkamers. Bijvoorbeeld als u langer dan alleen de vergadering wilt blijven of internationale gasten heeft. Wij beschikken over Comfort kamers, Superior kamers en Excutive suites, met een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet.

Vergaderlocatie Eindhoven met teambuilding activiteiten

Wilt u vergaderen combineren met teambuilding? Voor bedrijven en organisaties die weleens wat anders willen is De Ruwenberg een bijzonder geschikte locatie. Met een van onze teambuilding activiteiten zet u uw team weer op scherp. Een greep uit onze activiteiten:

 

Kom vergaderen bij De Ruwenberg

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in het zuiden van Nederland? In dat geval is De Ruwenberg de juiste  locatie om uw vergadering te organiseren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888.  U kunt ook direct boeken  via ons offerteformulier. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Bent u op zoek naar een locatie voor een ander soort bijeenkomst? Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie en eventlocatie.