ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komende weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Den Bosch

Op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie Den Bosch? Een sfeervolle locatie in Brabant, die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Laat u verrassen en inspireren door vergaderlocatie De Ruwenberg, een groene oase nabij Den Bosch. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een brainstormsessie, training, presentatie, workshop of andere bijeenkomst; wij hebben de ideale vergaderruimte voor u.

We hebben de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Meetings
Meetings
Conferentiezalen
Conferentiezalen

Vergaderzalen van vergaderlocatie Den Bosch

Vergaderlocatie Den Bosch De Ruwenberg biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het 14-eeuws kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Capaciteit van de vergaderzalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

Vergaderlocatie Den Bosch met hotelkamers

Bij vergaderlocatie Den Bosch De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten. U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Hotel
Hotel
Teambuilding
Teambuilding

Hybride event

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een vergaderlocatie Den Bosch? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

Buiten vergaderen
Buiten vergaderen
Hybride events
Hybride events

Vergaderlocatie Den Bosch - ligging en bereikbaarheid

De vergaderlocatie ligt vlabij Den Bosch en is goed bereikbaar met de auto. Slechts 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport. Naast dat de locatie goed te bereiken is voor een vergadering, is parkeren ook geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorstel op maat ontvangen?


Wilt u meer weten over De Ruwenberg als vergaderlocatie Brabant? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een passend programma. Vul ons offerteformulier en ontvang een voorstel op maat. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, congrescentrum en evenementenlocatie.