Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Den Bosch

Op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderlocatie Den Bosch? Een sfeervolle locatie in Brabant, die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Van de vergaderlocaties Den Bosch is De Ruwenberg de grootste en meest uitgebreide.
Laat u verrassen en inspireren door vergaderlocatie De Ruwenberg, een groene oase nabij Den Bosch. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een brainstormsessie, training, presentatie, workshop of andere bijeenkomst; wij hebben altijd de ideale vergaderruimte voor u.

Dus bent u van plan te gaan vergaderen in Den Bosch? Ontdek hieronder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.  

Vergaderzalen van vergaderlocatie Den Bosch

Vergaderlocatie Den Bosch De Ruwenberg biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het 14-eeuws kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Capaciteit van de vergaderzalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

Vergaderlocatie Den Bosch met hotelkamers

Bij vergaderlocatie Den Bosch De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten. U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Hybride event

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een vergaderlocatie Den Bosch? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

Vergaderen Den Bosch - ligging en bereikbaarheid

De vergaderlocatie ligt vlabij Den Bosch en is goed bereikbaar met de auto. Slechts 5 minuten van de A2 en 9 minuten van het hart van het centrum van 's-Hertogenbosch. Daarnaast is het 20 autominuten vanaf Eindhoven Airport. Naast dat de locatie goed te bereiken is voor een vergadering, is parkeren ook geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar.

Vergaderruimte Den Bosch huren - Voorstel op maat


Wilt u meer weten over De Ruwenberg als vergaderlocatie Brabant? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een passend programma. Vul ons offerteformulier en ontvang een voorstel op maat. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, congrescentrum en evenementenlocatie.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik bijzondere vergaderlocaties in Den Bosch?

De Ruwenberg is een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Noord-Brabant. De vergaderlocatie is gelegen op een 14 hectare groot landgoed op slechts 5 minuten van Den Bosch. Het is het grootste zakelijke hotel van de regio Den Bosch.

Welke faciliteiten zijn er inbegrepen in de vergaderzaal tijdens mijn vergadering in De Ruwenberg?

Een vergaderzaal bij vergaderlocatie De Ruwenberg beschikt altijd over de volgende vergaderfaciliteiten: 2 flipovers, beamer met scherm, blocnotes, pennen en wifi. Bij De Ruwenberg kunt u verschillende vergaderarrangementen boeken.

Kan ik gratis parkeren bij de Ruwenberg?

Parkeren is gratis voor zowel hotel- als vergadergasten. Vergaderlocatie De Ruwenberg biedt standaard plaats voor 250 auto’s. Bij grote evenementen of congressen biedt het 14 hectare landgoed genoeg mogelijkheden voor parkeerplaatsen.

 

Wat is het maximum aantal hotelkamers?

Hotel De Ruwenberg beschikt over 196 tweepersoonskamers. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen Comfort kamers, Superior kamers en Executive suites. De kamers zijn verdeeld over 3 blokken in het hotel.

Zijn er teambuildingactiviteiten mogelijk tijdens of na mijn vergadering?

In de pauze of ná een vergadering zijn er tal van teambuildingactiviteiten mogelijk. Ons 14 hectare landgoed biedt hiervoor alle ruimte. In samenwerking met GH events is geen teambuildingactiviteit te gek. Zo kunt u schapendrijven, met een drone vliegen, bootcampen, boogschieten en nog veel meer.