1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Den Bosch

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie bij Den Bosch met een passend vergaderarrangement? Variërend van 8, 12, 24 of 32-uurs vergaderarrangement? Met of zonder hotelovernachting?

Vergaderlocatie De Ruwenberg bij Den Bosch biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie. Ook buiten op ons landgoed zijn vergaderen, picknicken en brainstormen mogelijk.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Wilt u uw vergadering uitbreiden met een teambuildingactiviteit op ons landgoed? We denken graag met u mee, bijvoorbeeld:

Hotel
Conferentiezalen
Teambuilding activiteiten
Buiten vergaderen

De Ruwenberg bij Den Bosch

Vergaderlocatie vlakbij Den Bosch met veel ruimte voor teambuilding activiteiten
Op het prachtige landgoed van De Ruwenberg zijn veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

- Golfclinics
- Schapendrijven
- Boogschieten
- Schermen
- GPS routes
- Boottochten
- Segways
- Zeskamp

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Goed bereikbaar en 250 parkeerplaatsen
De vergaderlocatie is goed bereikbaar met de auto. Slechts 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport. Naast dat de locatie goed te bereiken is voor een vergadering, is parkeren ook geen probleem. Op het landgoed zijn er 250 parkeerplaatsen beschikbaar.

Vergaderen en overnachten
Wilt u langer blijven dan alleen de vergadering of heeft u internationale gasten. Bekijk dan de onze hotelkamers. Allemaal met een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet.
 
De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maakt het sportieve aanbod helemaal af. Zo is er genoeg plek voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.
 
Ontdek de stad Den Bosch
Naast alle activiteiten op het landgoed van De Ruwenberg is het natuurlijk ook leuk om de stad Den Bosch te bezoeken. Een aantal bezienswaardigheden zijn:  
·      De Sint-Janskathedraal
·      De historische binnenstad
·      Een boottocht op de Dieze.  
 
Voor openingstijden bezoek de website van de VVV in Den Bosch