Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Brabant

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie Brabant in combinatie met een passend vergaderarrangement? Variërend van 8, 12, 24 of 32-uurs vergaderarrangement? Met of zonder hotelovernachting?

Vergaderlocatie De Ruwenberg is gelegen in Brabant en heeft de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Vergaderlocatie Brabant De Ruwenberg biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Ook buiten vergaderen op ons landgoed met een picknick of brainstormsessie mogelijk.

Capaciteit vergaderzalen van vergaderlocatie Brabant

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

Kom vergaderen in bij vergaderlocatie Brabant

Zoekt u een grote vergaderlocatie midden in de natuur in Brabant? Verscholen tussen het groen ligt vergaderlocatie De Ruwenberg. Hier vindt u de rust en privacy die gewenst is. Bij ons kunt u rekenen op een warm welkom, of u nu met een kleine aantal bent of een grote groep. Van kleinschalige vergadering tot meerdaagse events, met ruimte voor 2 tot 450 personen vindt u gegarandeerd een passende vergaderzaal of meerdere zalen natuurlijk.

Maar deze vergaderlocatie in Brabant biedt meer. Wij snappen dat vergaderen soms energie kost. Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderruimte uit te kiezen. Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Wilt u uw vergadering uitbreiden? Laat u dan verrassen door de teambuildingactiviteiten. We denken graag met u mee, bijvoorbeeld:

Dankzij haar gunstige ligging in Brabant, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.

Groen vergaderen op een duurzame locatie

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen. Daarbij hoeft u ook zeker niet meer in te leveren op comfort. De Ruwenberg is letterlijk en figuurlijk een groene vergaderlocatie. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de Gouden Green Key, een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Conferentiehotel

De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Voorstel op maat ontvangen?

Wilt u meer weten over De Ruwenberg als vergaderlocatie Brabant? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een passend programma. Vul ons offerteformulier en ontvang een voorstel op maat. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, congrescentrum, conferentiecentrum, hybride events en evenementenlocatie.