Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderhotel Brabant

Midden in de Brabantse natuur, op een uur rijden van Antwerpen en 1,5 uur rijden van Brussel, vindt u het 14 hectare landgoed De Ruwenberg. Een vergaderhotel dat zeer geschikt is voor uw board meetings, (meerdaagse) vergaderingen, trainingen, heisessies, residentiële vergaderingen, buiten vergaderen of een congres.

De Ruwenberg is het grootste vergaderhotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 plenaire - en break-out zalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De zalen  zijn zeer vooruitstrevend in technologie. Het hoofdgebouw op het 14ha evenemententerrein bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en zijn 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boottochten en schermen. 

Wat kunt u verwachten van vergaderhotel in Brabant?

Het 14 hectare grote landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Wij begrijpen dat uw sessie pas geslaagd is als alles tot in de puntjes is geregeld. Net iets méér doen dan u verwacht geeft ons plezier in het werk. Wij zorgen er dan ook graag voor dat alles aan uw wensen voldoet, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het volgende vindt u daarom standaard bij De Ruwenberg:

 • 40 compleet uitgeruste vergaderzaal Brabant met geavanceerde technologie
 • Goede bereikbaarheid, op 60 minuten rijden vanaf Antwerpen en Brussel
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk
 • Omgeven door rust, ruimte en natuur
 • Enthousiaste servicegerichte medewerkers die met u meedenken
 • 196 Comfortabele hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse meetings
 • Oog op duurzaamheid en in het bezit van de Gouden Green Key
 • Catering met het beste van het pure Brabantse land
 • Genoeg mogelijkheden voor teambuilding

 Naast vergaderen ook ruimte voor ontspanning

Voor een frisse pauze of vergaderen in de natuur, kunt u de deuren openslaan en gebruik maken van ons prachtige groene terrein. En wat dacht u van het organiseren van een teambuilding activiteit, zoals schapendrijven en boogschieten. Of het bezoeken van de gezellige omgeving en de prachtige stad Den Bosch? Daarnaast is er ook een groot sportief aanbod voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. De Ruwenberg beschikt over squash- en tennisbanen, een driving range, een beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en een joggingbaan. Bovendien is er ook een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s.

Offerte op maat ontvangen?

Wilt u meer weten over De Ruwenberg als vergaderhotel in Brabant? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een passend programma. Vul ons offerteformulier en ontvang een voorstel op maat. We wensen u alvast een productieve vergadering toe!