Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen in de natuur

De meest inspirerende vergaderlocaties zijn omringd door de natuur; groen, het water of een prachtig landgoed. Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. De Ruwenberg heeft als vergaderlocatie veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

  • Wilt u vergaderen in de natuur?
  • Bent u op zoek naar een buiten vergaderlocatie?
  • Wilt u zich laten inspireren door een groene omgeving?
  • Tijdens de meeting wandelen met uw team?
  • De vergadering afsluiten met een teambuildingactiviteit?

Wij heten u van harte welkom bij vergaderlocatie De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events. Een unieke locatie voor het vergaderen in de natuur op een 14ha landgoed aan de rivier de Dommel. Op ons landgoed bent u verzekerd van een succesvolle (buiten) vergadering. Vergadert u toch liever binnen? Ook al onze vergaderzalen hebben een inspirerend uitzicht op de natuur en zijn volgens de RIVM-richtlijnen ingericht.

De Ruwenberg is de ideale omgeving voor vergaderen in de natuur, trainingssessies of een brainstorm in de buitenlucht. Hierbij organiseren we voor u ook graag een inspirerende teambuilding activiteit, uiteraard volgens de 1,5 meter afstand. De Ruwenberg biedt alles om uw meeting of vergadering succesvol te laten verlopen. Met 196 hotelkamers zijn we ook in staat om meerdaagse vergaderarrangementen aan te bieden.

Ontdek vergaderen in de natuur bij De Ruwenberg

Een vergadering hoort effectief, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Een locatie waar u kunt vergaderen in de natuur draagt hieraan zeker bij. Met een bijzondere locatie verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Vergaderen in de natuur bevordert de concentratie en creativiteit. 

Vergaderen in de natuur bij De Ruwenberg

Vergaderlocatie De Ruwenberg biedt vele mogelijkheden voor uw vergadering in de natuur. U kunt kiezen voor meerdaagse buiten- of binnen vergadering, een combinatie met een heerlijk diner, bbq van de ofyr of bijvoorbeeld diverse teambuilding activiteiten. Wij bieden u graag een vergaderarrangement op maat aan. Daarnaast is het 14ha landgoed van De Ruwenberg uitermate geschikt voor foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Ligging in de natuur

Uiteraard is de bereikbaarheid van een vergaderlocatie van belang. De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch in Noord-Brabant. Gelegen midden in de natuur, op een 14ha landgoed aan rivier de Dommel. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op ons landgoed, waar u uw auto kunt parkeren op één van de 250 gratis parkeerplekken. Ontvangt u internationale gasten? De Ruwenberg ligt op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport.

Unieke buitenactiviteiten

Op het landgoed is er ook ruimte voor buitenactiviteiten. Denk hierbij aan het unieke schapendrijven of stap met uw team op een boot en vaar vanuit De Ruwenberg over de Dommel naar de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over teambuilding >

 

Vergaderen in de natuur met overnachting

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel en buitenlocatie in Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie. 

De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over vele wellness- en sportfaciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Succesvol vergaderen in de natuur

Een vergadering organiseren of bijwonen bij De Ruwenberg staat garant voor een inspirerende ervaring, dat bekrachtigen onze beoordelingen. U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen; wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst of evenement. Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Wij wensen u alvast een bijzondere en inspirerende dag toe!

 

green key

booking.com