1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderarrangement De Ruwenberg

Organiseert u binnenkort een vergadering, workshop, bijeenkomst training, inspiratiesessie of heisessie? Eén van de meest bijzondere en unieke vergaderlocaties van Brabant treft u in Sint-Michielsgestel, nabij Den Bosch. Een prachtig landgoed gelegen te midden in de natuur. De Ruwenberg biedt u diverse vergaderarrangementen. Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst, wij zorgen dat al uw zakelijke wensen uitkomen.

Gegarandeerd in alle vergaderarrangementen van de Ruwenberg

 • Gebruik van plenaire zaal met daglicht en airconditioning voor een perfecte klimaatbeheersing 
 • Per 10 personen gebruik van een subzaal van 20m² (o.b.v. beschikbaarheid)
 • Onbeperkt luxe assortiment koffie en thee in de lounge
 • Onbeperkt handfruit en gezonde versnaperingen in de lounge
 • Een lekkernij tijdens de pauze
 • Uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet in het restaurant
 • Onbeperkt frisdranken en mineraalwaters
 • Gebruik van een beamer met scherm en 2 flipovers in de plenaire zaal
 • Notitieblokken, pennen en conferentiekoffer in de plenaire zaal
 • Gratis snelle wifi-verbinding
 • Gebruik van onze sportfaciliteiten:
  • Sauna, zwembad, fitness, volleybal, squash, tennis, Driving range.
 • Gratis parkeergelegenheid

Zo bieden wij u faciliteiten van topkwaliteit en omarmen u met onze Brabantse gastvrijheid. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, het Ruwenberg team doet alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De locatie zal u op een inspirerende wijze voorzien van meer energie en bijdragen aan een perfecte vergader- of trainingsdag. De vergaderfaciliteiten van De Ruwenberg zijn ook uitermate geschikt voor workshops, symposia, congressen, productpresentaties en unieke teambuilding activiteiten

Meetings
Conferentiezalen
Arrangementen
Landgoed

Vergaderarrangement met overnachting

Speciaal voor de zakelijke besprekingen die langer nodig hebben dan één dag(deel) hebben wij ook 24- of 32 uurs vergaderarrangementen. Deze zijn inclusief culinair 4-gangen diner en een zakelijke overnachting. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. De volgende dag kunt u na een luxueus ontbijtbuffet goed uitgerust weer met volle energie aan de volgende vergaderdag beginnen.

Maak kennis met De Ruwenberg

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 ha grote landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.De Ruwenberg ligt maar 20 minuten rijden van Eindhoven Airport en is daarmee zeer goed te bereiken voor internationale gasten. Ook voor activiteiten buiten uw vergadering om is er ruimte. Wat dacht u van het organiseren van een teambuilding activiteit, zoals schapendrijven of boogschieten? Daarnaast is er ook een groot sportief aanbod voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. Ook bevindt u zich op korte afstand van centrum ’s Hertogenbosch.

Vind het juiste arrangement om te vergaderen bij De Ruwenberg

Heeft u nog andere wensen? Dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod. Ook voor kleine groepen, korte bijeenkomsten of grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat. Voor meer informatie over de vergadermogelijkheden, al uw vragen en het aanvragen van een offerte kunt u uiteraard contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!