Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Activiteit varen naar vestingstad Den Bosch

In een bosrijke omgeving, vlakbij Den Bosch, ligt het prachtige 14ha landgoed van eventlocatie De Ruwenberg. Het landgoed is de perfecte locatie voor teambuilding activiteiten, zoals varen over rivier de Dommel naar de historische binnenstad van Den Bosch.

Dommelvaren
(1,5 uur)
Tijdens de vaartocht over de Dommel tussen Sint Michielsgestel en het Bossche Broek ('s-Hertogenbosch) is veel van het werk van Waterschap De Dommel te zien. Bij landgoed Zegenwerp komt u een vistrap tegen en een waterkrachtcentrale voor stroomopwekking. Bij het Bossche Broek ziet u het ir. A.J.A.M. Segersgemaal. Dit gemaal regelt het waterpeil van het Bossche Broek. Het Bossche Broek wordt bij extreem hoog water als overloopgebied ingezet. U vaart langs markante gebouwen zoals De Ruwenberg, Kasteel Nieuw en Out Herlaer en Kasteel Maurick en heeft u zicht op de stad s-Hertogenbosch. Het waterschap De Dommel heeft de kwaliteit van het water sterk verbetert, waardoor er steeds meer flora en fauna in dit gebied hersteld, de terugkeer van de ijsvogel, bever en de aalscholver etc geeft aan dat natuurbehoud van het Brabants Landschap een positieve invloed op onze leefomgeving.

Het Dommelvaren wordt georganiseerd in samenwerking met Vestingvaren

Over De Ruwenberg
Naast de 40 conferentie- en vergaderzalen (16 plenaire zalen en 24 vergaderzalen), telt De Ruwenberg 196 hotelkamers. De vele sportfaciliteiten, zoals de wellness, fitness en squashbanen, zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.