Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

De Ruwenberg is een van de meest unieke vergaderlocaties

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie Den Bosch voor een vergadering, brainstorm, presentatie, workshop of ander zakelijk event? De Ruwenberg is een van de meest unieke vergaderlocatie van Brabant; ligt midden in de natuur en biedt alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving. Deze unieke vergaderlocatie biedt 40 conferentie- en vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Het hotel telt 196 comfortabele hotelkamers met uitzicht op de Brabantse natuur. Achter de middeleeuwse entree schuilt ons atrium met 4 vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief gebruiken; een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten over onze unieke vergaderlocatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw vergadering bij een van de meest unieke vergaderlocaties tot een succes te maken.

Waarom unieke vergaderlocaties zo’n positief effect hebben

Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin leveren omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een meeting of zakelijke bijeenkomst. De beste ideeën komen tot stand op de meest inspirerende en unieke vergaderlocaties. Kies dus voor een bijzondere vergaderlocatie midden in de natuur, die aanzet tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie.

De Ruwenberg als unieke vergaderlocatie

Met een van de meest unieke vergaderlocaties verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Een buiten meeting is een unieke beleving. 

Midden in de natuur
De meest unieke vergaderlocaties zijn omgeven door de natuur; groen, het water of een prachtig landgoed. Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. De Ruwenberg heeft als vergaderlocatie veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

Terrassen
De ruwenberg heeft meerdere terrassen met uitzicht op het mooie omliggende groen, die uitnodigen uit om naar buiten te gaan. Door de natuur op te zoeken krijgen deelnemers van de vergadering nieuwe frisse energie.

Buiten vergaderen
Ga naar buiten. Laat letterlijk een frisse wind waaien tijdens de brainstormsessie. Buiten vergaderen op het 14ha landgoed van De Ruwenberg geeft een boost aan de bijeenkomst. Het kenmerkt zich aan een gevoel van vrijheid en brengt nieuwe inzichten. Ga dus buiten vergaderen op het landgoed van de vergaderlocatie. Maak gebruik van de tuin. Bijvoorbeeld door in een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Teambuildingactiviteiten
Na een dag vergaderen nieuwe inspiratie opdoen? Ga naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuildingactiviteit, zoals schermen, boogschieten of schapendrijven.

Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

Culinair creatief 
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

Brabantse gastvrijheid 
Een bijzonder, prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Meerdaagse vergaderingen 
Organiseert u een meerdaagse vergadering? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten. 

Vergaderlocatie met overnachting

Uniek! Want bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Kom uniek vergaderen op unieke vergaderlocaties

benieuwd naar de mogelijkheden van de meest unieke vergaderlocaties? maak een afspraak voor een rondleiding. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast unieke vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, hybride events, congrescentrumconferentiecentrum en evenementenlocatie.