Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Unieke vergaderlocatie Brabant

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie Brabant voor uw bijeenkomst, brainstorm, heusessie of workshop? Dan bent u bij De Ruwenberg aan het juiste adres. De Ruwenberg ligt midden in de natuur aan rivier de Dommel en biedt alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende groene omgeving. Onze unieke vergaderlocatie Brabant heeft 40 conferentie- en vergaderzalen: plenaire en breakoutzalen. Naast vergaderzalen heeft De Ruwenberg 196 comfortabele hotelkamers met uitzicht op de Brabantse natuur.

U komt aanrijden via de oprijlaan en ziet een prachtige kasteeltje uit de 14de eeuw. Achter de middeleeuwse entree schuilt het conferentiecentrum met vier vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief huren; een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten over onze unieke vergaderlocatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

 

De Ruwenberg als unieke vergaderlocatie

Wat maakt De Ruwenberg nu juist zo uniek?
Bij De Ruwenberg vindt u alles onder 1 dak. Een unieke vergaderlocatie Brabant waar u zowel binnen als buiten kunt vergaderen. Op het 14ha evenemententerrein kunt u de dag afsluiten met een overheerlijke bbq en foodtrucks. Organiseert u een meerdaagse vergadering? Bij De Ruwenberg kunt u overnachten en vergaderen. Na een dag vergaderen ontspant u met een heerlijk diner in het restaurant en kunt u gebruik maken van het ruime aanbod aan wellness- en sportfaciliteiten. De hotelkamers zijn gelegen boven de vergaderzalen. 

Midden in de natuur
De meest unieke vergaderlocaties zijn omringd door de natuur; groen, het water of een prachtig landgoed. Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. De Ruwenberg heeft als Brabantse vergaderlocatie veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

Terrassen
De ruwenberg heeft meerdere terrassen met uitzicht op het mooie omliggende groen van Brabant, die uitnodigen uit om naar buiten te gaan. Door de natuur op te zoeken krijgen deelnemers van de vergadering nieuwe frisse energie.

Buiten vergaderen
Laat letterlijk een frisse wind waaien tijdens de brainstormsessie. Buiten vergaderen op het 14ha landgoed van De Ruwenberg geeft een boost aan de bijeenkomst. Maak gebruik van de tuin. Bijvoorbeeld door in een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Teambuildingactiviteiten
Na een dag vergaderen nieuwe inspiratie opdoen? Ga naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuildingactiviteit, zoals schermen, boogschieten of schapendrijven.

Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

Culinair creatief 
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

Brabantse gastvrijheid 
Een bijzonder, prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Meerdaagse vergaderingen 
Organiseert u een meerdaagse vergadering? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten. 

Vergaderlocatie met overnachting

Uniek! Want bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Kom vergaderen op onze unieke vergaderlocatie Brabant

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast unieke vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, hybride events, congrescentrumconferentiecentrum en evenementenlocatie.