1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trainingslocatie in Brabant

Midden in de Brabantse natuur vindt u het 14ha landgoed De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, een trainingslocatie die zeer geschikt is voor uw training, workshop, cursus, opleiding of coaching sessie. Met 40 trainingsruimtes voor 2 tot 450 personen hebben wij voor iedereen een plek waar u exclusief met uw groep kunt verblijven. Wilt u een meerdaagse training organiseren? Geen probleem. Uw gasten kunnen verblijven in onze 196 hotelkamers. De Ruwenberg heeft jarenlange ervaring met het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen en cursussen. Wij voelen daarom precies aan wat onze gasten nodig hebben. Zo kunnen u en uw gasten zich focussen op waar u voor gekomen bent, een productieve en effectieve training.

Meetings
Conferentiezalen
Teambuilding activiteiten
Buiten vergaderen

Alle rust en ruimte om geïnspireerd te worden

De trainingslocatie bepaalt grotendeels de productiviteit, effectiviteit en daarmee het succes van uw bijeenkomst. Een training geeft u toch het liefst in een inspirerende locatie? Inspiratie vindt u bij de Ruwenberg zeker. In ons zakelijke hotel zijn  alle trainingsruimtes voorzien van grote ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Daarnaast is er buiten alle ruimte voor teambuilding, buiten vergaderen of actieve breaks. Wij bieden u de gewenste privacy, aparte ruimtes voor een culinaire lunch of diner, vooruitstrevende technologie en de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in onze hotelkamers. Service staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. U kunt dus verwachten dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij verwelkomen u graag met de welbekende Brabantse gastvrijheid. De Ruwenberg is voortaan misschien wel uw ideale trainingslocatie in Brabant. Het is niet voor niets dat onze gasten keer op keer terug komen. Lees de beoordelingen om te zien waarom onze klanten voor ons kiezen.

De voordelen van trainingslocatie De Ruwenberg

Een training is natuurlijk pas geslaagd als alles tot in de puntjes verzorgd wordt en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen er dan ook graag voor dat we aan al uw wensen voldoen. Het volgende vindt u daarom standaard bij onze trainingslocatie:

  • Gratis WIFI en mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk
  • Compleet uitgeruste trainingszalen met vooruitstrevende technologie
  • Gastvrije medewerkers, om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken
  • 196 Comfortabele hotelkamers
  • Geniet van onze culinaire verrassingen
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid
  • Oog op duurzaamheid
  • Een prachtige bosrijke omgeving
  • En nog veel meer…

Wanneer u een groep samenbrengt op de juiste locatie kunt u veel bereiken. Niet alleen op het moment van de training, maar ook daarna. De positieve herinnering bindt zich met nieuwe informatie, waarmee opvallende resultaten worden geboekt.

De beste trainingslocatie in de buurt

Wilt u een trainingsruimte boeken bij De Ruwenberg? Vraag dan uw offerte aan. Wij sturen u snel een overzichtelijke offerte op maat. Heeft u nog persoonlijke wensen? Geen probleem! Bij De Ruwenberg zijn we altijd bereid om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

De Ruwenberg is niet alleen een trainingslocatie, maar is ook te boeken als vergaderlocatie, congreslocatie en eventlocatie.