Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Blijf op de hoogte van de laatste  COVID-19 ontwikkelingen in ons hotel.

 

Technologie

Techniek

Het Atrium is voorzien van een, in hoogte verstelbare, Truss met 2 beamers voor de zijschermen en diverse spots en zaal- en podiumverlichting. Er is een Barco projector aanwezig voor het hoofdscherm. LED verlichting in de kleur naar keuze en u kunt beschikken over ons Sennheiser draadloos microfoon systeem. Voor de spreker is er een monitor voor de presentatie en 2 monitoren ter ondersteuning van het eigen geluid.

Alle plenaire zalen zijn voorzien van een beamer (LED scherm) en een draadloos microfoonsysteem.

Bij de aanschaf van apparatuur denkt De Ruwenberg altijd pro-actief zo hebben wij in een aantal plenaire zalen short throw beamers waarbij de trainer nooit in het eigen beeld staat.

Het Click share systeem van Barco is beschikbaar, waarbij het mogelijk is om meerdere beelden van presentaties te tonen op het hoofdscherm. Er is hiervoor geen installatie nodig op uw laptop en kan derhalve veilig gebruikt worden.

Ruwenberg app

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u direct in contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant. Bij vragen kunnen wij direct inspelen op uw wensen.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëndiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider. Verder is het mogelijk om een eigen internet omgeving voor uw bedrijf te installeren met een uniek wachtwoord. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Video conference/hybride events 

De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.
In samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden is het nu mogelijk om uw persconferentie, presentatie, awarduitreiking of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet.