Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Technologie

Bij een goed georganiseerde en efficiënte meeting of congres hoort natuurlijk de beste apparatuur. Daarom investeert De Ruwenberg continue in de beste audiovisuele oplossingen, internet en licht. Wij streven naar vloeiend lopende online en hybride meetings met haarscherpe beeldkwaliteit in een meeting room die volledig naar uw wens aan te passen is. Hierdoor geniet u van de beste vergaderervaring, ook tijdens hybride meetings met internationale collega’s, partners en klanten.

 

Techniek

Alle plenaire zalen zijn voorzien van een beamer (LED scherm), een draadloos microfoonsysteem en dimbare LED verlichting. De 200 m2, de 65 m2 en enkele 40 m2 vergaderruimtes zijn voorzien van een centraal paneel om het geluid en de beamer te bedienen.

De 120 m2 ruimtes zijn voorzien van een Epson shortthrow 4K-beamer. Hierdoor staat de trainer nooit in het eigen beeld en heeft u een haarscherp geprojecteerd beeld.

De conferentiezaal, het ‘Atrium’ (280 m2), is voorzien van een 4K hoofd laserprojector met zoomfunctie en aan beide zijden ook een 4K laserprojector. Er kunnen gelijktijdig verschillende laptops worden aangesloten op deze beamers. En in de voor- en achterkant van het Atrium is een centraal bedienpaneel met touchfunctie waarmee de schermen en beamers eenvoudig kunnen worden bediend. Vanuit deze centrale punten kan de trainer of assistent ook het geluid bedienen. Tevens heeft de trainer de beschikking tot een Sennheiser draadloos microfoonsysteem en een eigen preview LED monitor bij het podium ter ondersteuning van zijn presentatie.

Het Atrium beschikt daarnaast over diverse spots en zaal- en podiumverlichting welke afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. De LED verlichting is in elke gewenste kleur in te stellen.

Op aanvraag kunt u de Logitech Rally Bar huren. Dit is Logitech's beste, alles-in-één videobar voor middelgrote tot grote vergaderruimtes. De video en audio zijn van bioscoopkwaliteit en de AI-gestuurde prestaties scannen de ruimte continue dat ervoor zorgt dat alle deelnemers goed in beeld komen. Ideaal voor een hybride vergadering.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëindiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider. Verder is het mogelijk om een eigen internet omgeving voor uw bedrijf te installeren met een uniek wachtwoord. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Video conference/hybride events

De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

In samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden is het nu mogelijk om uw persconferentie, presentatie, award uitreiking of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet.

Ruwenberg App

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u direct in contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant. Bij vragen kunnen wij direct inspelen op uw wensen.

Klik hier om de app voor Android te downloaden en hier voor Apple.