Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Teamuitje met overnachting in Brabant

Een teamuitje is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook erg goed voor de samenwerking en samenhang binnen een team. Om meer uit een teamuitje te halen, kunt u bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events kiezen voor een teamuitje met overnachting. Hierbij verblijft u op het prachtige landgoed in Noord-Brabant, waar genoeg plek is voor spannende teambuildingsactiviteiten. Als kers op de taart is er de mogelijkheid om met uw team te genieten van de culinaire verrassingen die het hotel u te bieden heeft. Wij zullen er alles aan doen om van uw teamuitje een groot succes te maken!

Landgoed De Ruwenberg

In een prachtig natuurgebied staat het grootste zakelijke hotel van Noord-Brabant: De Ruwenberg. Het hotel is omgeven door een maarliefst 14ha landgoed. De omgeving is prachtig en weerspiegelt waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, rust en inspiratie. De grootte en ligging van het landgoed maakt het uitermate geschikt voor teambuildingsactiviteiten.

Het landgoed heeft een gunstige ligging. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de A2 en in ’s-Hertogenbosch. Eindhoven Airport ligt 20 minuten bij De Ruwenberg vandaan. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol bent u ongeveer in 60 minuten bij De Ruwenberg. De parkeergelegenheid op het landgoed bestaat uit 250 plaatsen.

Teambuildingsactiviteiten

Om meer samenhang te creëren en de samenwerking te verbeteren binnen een team, biedt De Ruwenberg u diverse teambuildingsactiviteiten. De populairste activiteiten bij De Ruwenberg zijn rally’s, golfclinics, schapen drijven, boogschieten, een drone workshop, varen, schermen en diverse sportactiviteiten (fitness, zwemmen, squash, beachvolleybal en voetbal). Bij interesse in een (of meerdere) van de bovenstaande teambuildingsactiviteiten kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Het hotel

U komt het hotel binnen via de originele middeleeuwse hoofdingang uit 1337. Aan uw rechterzijde bevindt zich de receptie. Het hotel heeft 3 verschillende soorten kamers: de Comfort Kamer, de Superior Kamer en de Executive Suite. Alle drie de kamers bieden u comfort en rust. 

Hotelfaciliteiten

Bij een teamuitje met overnachting kunt u gebruik maken van de faciliteiten die De Ruwenberg biedt: Voor alle gasten zijn gratis toegang tot ons Wi-Fi netwerk, parkeergelegenheid, gebruik van onze wellness faciliteiten (zwembad en sauna’s) en sportfaciliteiten (tennisbanen, fitnessruimte en squashbaan) altijd inbegrepen. 

Duurzaamheid

Een teamuitje met overnachting bij De Ruwenberg is niet alleen duurzaam voor uw team, maar u draagt hiermee indirect ook een steentje bij aan een duurzame toekomst. Met trots kunnen we u mededelen dat wij in het bezit zijn van het internationaal erkende Gouden Green Key certificaat. Dit is het hoogst haalbare duurzaamheidscertificaat dat Green Key uitdeelt. Het houdt in dat De Ruwenberg er alles aan doet om zo min mogelijk schade aan het milieu te brengen.