Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Schermen

U maakt op unieke wijze kennis met de schermsport. Na de introductie en welkom start het programma met een korte inleiding over de materialen en diverse wapens. Vervolgens leren de deelnemers de basis voetpassen die voor het schermen van essentieel belang zijn. Uiteraard verdediging en aanval wordt doorgenomen waarna de deelnemers afsluiten met een spannend duel.

De workshop Schermen wordt georganiseerd door GH Events. Naast deze teambuilding activiteiten kunnen ook workshops zoals Boogschieten, Archery Battle (combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal), Percussie, GPS tochten, Pubquizen, Casino avonden worden georganiseerd.

Over De Ruwenberg
Naast de 40 conferentie- en vergaderzalen (16 plenaire zalen en 24 vergaderzalen), telt De Ruwenberg 196 hotelkamers. De vele sportfaciliteiten, zoals de wellness, fitness en squashbanen, zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.