Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Team meeting organiseren

Gaat u een team meeting organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg ligt midden in de natuur en biedt alle faciliteiten voor uw team meeting in een inspirerende omgeving. Deze unieke meetinglocatie biedt 40 conferentie- en vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Het hotel telt 196 comfortabele hotelkamers met uitzicht op de Brabantse natuur. Achter de middeleeuwse entree schuilt ons atrium met 4 vleugels. Deze vleugels kunt u exclusief gebruiken; u kunt uw team meeting organiseren in een vleugel met 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle zalen zijn voorzien van ramen met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Meer weten over onze mogelijkheden voor team meeting organiseren? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

 

De Ruwenberg als locatie voor uw team meeting

Met een prachtige meetinglocatie verandert u de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Een buiten meeting is een unieke beleving. 

Midden in de natuur
Uw team meeting organiseren op de meest inspierende locatie? De Ruwenberg is omgegeven door de natuur; groen, het water en een prachtig landgoed. Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. De Ruwenberg heeft als meetingocatie veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

Terrassen
De Ruwenberg heeft meerdere terrassen met uitzicht op het mooie omliggende groen, die uitnodigen uit om naar buiten te gaan. Door de natuur op te zoeken krijgen deelnemers van de vergadering nieuwe frisse energie.

Buiten vergaderen
Ga naar buiten. Laat letterlijk een frisse wind waaien tijdens de brainstormsessie. Buiten vergaderen op het 14ha landgoed van De Ruwenberg geeft een boost aan de bijeenkomst. Uw team meeting organiseren bij De Ruwenberg kenmerkt zich aan een gevoel van vrijheid en brengt nieuwe inzichten. Ga dus buiten vergaderen op het landgoed en maak gebruik van de tuin. Bijvoorbeeld door in een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Teambuildingactiviteiten
Na een dag vergaderen nieuwe inspiratie opdoen? Ga naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuildingactiviteit, zoals schermen, boogschieten of schapendrijven.

Exclusiviteit
U kunt vergaderen in een eigen vleugel met verschillende plenaire- en breakout zalen, lounge, terras en 66 hotelkamers, zodat u niet gestoord wordt door anderen.

Culinair creatief 
Op culinair gebied bieden wij u het beste van het Brabantse pure land. Wij zien een maaltijd als een culinaire beleving. Wij denken graag met u mee over een passende creatieve culinaire invulling van uw vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, finger food of foodtrucks. Laat onze chefs u culinair verassen. Dat is wat ze het liefste doen.

Brabantse gastvrijheid 
Een bijzonder, prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief.

Duurzaam 
De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. We hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Meerdaagse vergaderingen 
Een meerdaagse team meeting organiseren? De Ruwenberg telt 196 comfortabele hotelkamers met een moderne inrichting. Daarnaast zijn we zeer goed te bereiken voor nationale en internationale gasten. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto’s en elektrische oplaadpunten. 

Team meeting organiseren met overnachting

Uniek! Uw team meeting organiseren met overnachting bij De Ruwenberg. Want bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse trainingen, vergaderingen en boardmeetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen. Daarom is De Ruwenberg een perfecte vergaderlocatie met overnachting.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Tips om uw team meeting organiseren

Een team meeting hoort efficiënt, inspirerend en motiverend te zijn. Alleen zo zorgt u voor maximaal resultaat. Hoe kunt u zo efficiënt mogelijk teammeeting uw organiseren ? Met een gevarieerd vergaderprogramma, een locatie met daglicht en voldoende culinaire breaks tussendoor. Dit alles gecombineerd met een vergaderarrangement. Daarmee verandert de hele dynamiek en daarmee ook de efficiëntie van een vergadering. 

Culinaire beleving
Of het nu gaat om een lunch, diner of een break tussendoor: een maaltijd zou een culinaire beleving horen te zijn. Waarbij hoogstaande, lokale, Fairtrade en biologische producten absoluut niet mogen ontbreken.  Mensen zijn veel bewuster bezig met hun gezondheid en de voeding die daarbij past. Het aanbod aan biologische producten groeit flink, deelnemers vragen steeds vaker om vegetarische producten en je ziet ook dat er kleinere porties vlees en vis worden gegeten.

Locatie met daglicht
Zorg dat de vergaderplek daglicht heeft. Ramen met uitzicht op de natuur zorgen voor nieuwe inspiratie. Daglicht geeft nieuwe energie. De meest inspirerende vergaderplek is gelegen in de natuur, op een landgoed of aan het water. De natuur ademt een bijzondere rust en charme uit en maakt de ervaring voor alle deelnemers onvergetelijk.

Tijdens de pauze naar buiten
Dankzij het Nederlandse weer zijn buitenvergaderingen niet elke dag mogelijk. Kies daarom voor een vergaderlocatie met veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen. Een koffiebreak met weids uitzicht, buiten lunchen aan een picknicktafel of een wandeling door de natuur geeft nieuwe frisse energie. Varieer tussen binnen vergaderen en buiten pauzeren.

Gevarieerd programma
Combineer plenaire sessies in een grote zaal met verschillende breakouts in kleinere zalen. Een locatie met meerdere zalen, zorgt voor afwisseling. Deelnemers blijven in beweging en de wisselende samenstelling resulteert in een actieve houding. Begin de vergadering bijvoorbeeld met een inspirerende presentatie in een grote plenaire zaal met uitzicht op de natuur. Zorg voor een (buiten) pauze na deze gezamenlijke start of zorg voor een pauze in een ruim opgezette lounge met uitzicht op de natuur. Deel de deelnemers na de pauze op in meerdere kleinere sessies verspreid over verschillende breakoutzalen, om daarna weer samen te komen in de plenaire zaal.

Kom vergaderen op onze meeting locatie

Uw team meeting organiseren bij De Ruwenberg? Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. U kunt ook direct een passende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Bekijk de ervaringen van onze klanten op Meetingreview. Wij wensen u alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!

Organiseert u een ander soort bijeenkomst? Ook dan bent u op de juiste plek. Naast unieke vergaderlocatie zijn wij ook een trainingslocatie, congreslocatie, hybride events, congrescentrumconferentiecentrum en evenementenlocatie.