Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Supervisor Housekeeping Conferentiehotel De Ruwenberg

Brabantse gezelligheid, een leuk team en persoonlijke aandacht! Dat is werken bij Toekomst!

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een dynamisch schoonmaakbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de regio Oost-Brabant. We zijn een familiebedrijf met informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Ongeveer 420 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de panden van onze opdrachtgevers er tiptop in orde uitzien. Ons bedrijf bestaat al 80 jaar en nog steeds doen we met zijn allen elke dag ons best om onze dienstverlening nog beter én leuker te maken!

 Onze opdrachtgever Conferentiehotel De Ruwenberg is hét grootste zakelijke hotel in de regio en ontvangt daarnaast ook leisure gasten. Conferentiehotel De Ruwenberg is gevestigd in Sint-Michielsgestel en is het hele jaar open voor de ontvangst van gasten. Toekomst verzorgt al tientallen jaren de schoonmaak van de 196 hotelkamers, restaurant, lounges en wellness- en sportfaciliteiten. Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een gedreven:   

SUPERVISOR HOUSEKEEPING voor 20  uur per week (5 dagen in de week, waarvan 2 in het weekend om de week)

Wat ga je doen?
Schoonmaken is een groot onderdeel van je werk, maar daarnaast geef je ook leiding en verwerk je de uren-administratie. Je pakt dit samen op met de Executive Housekeeper op locatie. Je bent op het moment dat de Executive Housekeeper afwezig is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever én voor jouw collega’s.  Kortom een veelzijdige functie waarbij je direct schakelt met de opdrachtgever en de Executive Housekeeper van deze locatie. Je pakt alle gerelateerde werkzaamheden op, zoals:

 • Het plannen en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden;
 • Instructie en aanwijzingen geven aan (nieuwe) uitvoerende medewerkers,
 • Verzorgen en verwerken van urenlijsten en mutatielijsten in samenwerking met de salaris- en financiële administratie;
 • Schoonmaken van de hotelkamers en de openbare ruimtes;
 • Zorgen voor tevredenheid van de medewerkers en de klant

Wat vragen wij van jou?
Je past bij ons als je zelfstandig bent, maar ook goed kunt werken in teamverband.  Je goed omgaat met verantwoordelijkheid, zodat  jouw zaakjes op orde zijn. Je stelt daarbij de juiste prioriteiten en bent ook flexibel om met collega’s mee te kunnen denken.  Daarnaast heb je oog voor ieder vlokje stof, je hebt écht affiniteit met schoon! Je bezit de volgende eigenschappen en vaardigheden:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met Microsoft office;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Sint-Michielsgestel;
 • Aantoonbare ervaring als leidinggevende
 • Ervaring in de schoonmaak is een pré.
 • Affiniteit met de horeca is pré.

Waarom Toekomst?

 • Wij houden van gelukkige collega’s: zij geven Toekomst als werkgever een 8!
 • Samen met je collega’s bouwen aan mooie toekomst voor jezelf én Toekomst;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Klinkt goed toch?

Solliciteer dan! Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem gerust contact op met Thessa van den Broek van de afdeling Mens & Organisatie via 073-5494466 of solliciteren@toekomstschoonmaakbedrijven.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.