Boek uw verblijf!
De Ruwenberg Hotel
image

Boek uw verblijf!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Blijf op de hoogte van de laatste  COVID-19 ontwikkelingen in ons hotel.

 

Schoonmaak bij Conferentiehotel De Ruwenberg (fulltime / parttime)

Brabantse gezelligheid, een leuk schoonmaakteam, een prachtige werklocatie én persoonlijke aandacht! Kom werken in het team van Toekomst!

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een dynamisch schoonmaakbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de regio Oost-Brabant. We zijn een familiebedrijf met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Ongeveer 420  medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de panden van onze opdrachtgevers er tiptop in orde uitzien. Ons bedrijf bestaat al 80 jaar en nog steeds doen we met zijn allen elke dag ons best om onze dienstverlening nog beter én leuker te maken!

Onze opdrachtgever Conferentiehotel De Ruwenberg is hét grootste zakelijke hotel in de regio en ontvangt daarnaast ook leisure gasten. Conferentiehotel De Ruwenberg is gevestigd in Sint-Michielsgestel en is het hele jaar open voor de ontvangst van gasten. Toekomst verzorgt al tientallen jaren de schoonmaak van de 196 hotelkamers, restaurant, lounges en wellness- en sportfaciliteiten. Om de schoonmaakwerkzaamheden te kunnen uitvoeren zijn wij opzoek naar gedreven, kundige en enthousiaste:

Medewerkers schoonmaak Conferentiehotel De Ruwenberg voor 10 – 26 uur per week (waarvan 2 weekenden per maand)

Als medewerker schoonmaak bij onze opdrachtgever Conferentiehotel De Ruwenberg doe jij er toe en maak je écht onderdeel uit van het team. Samen met jouw collega’s streef je iedere werkdag voor de beste kwaliteit, zodat de opdrachtgever en de gasten kunnen genieten van een schone werk- en leefomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de hotelkamers, het sanitair, de vloeren, en het opmaken van de bedden.

Wij zijn opzoek naar collega’s die doordeweeks van 09:00 – 13:00 uur en in het weekend van 11:00 – 15:00 uur inzetbaar zijn.

Deze baan past bij je als je:

  • Samen met jouw collega’s voor kwaliteit gaat;
  • Je een aanpakker bent die oog voor detail heeft;
  • Een flexibele werkhouding hebt;
  • Altijd het beste uit jezelf haalt;
  • Je zowel doordeweeks als in het weekend wil werken;
  • Een representatief en verzorgde uitstraling hebt.

Waarom jij voor deze baan wilt gaan:

  • Je bent een teamplayer én samen met jouw collega’s wil je er het beste uithalen;  
  • Omdat je bij ons een goed salaris ontvangt (bruto uurloon start v.a. 21 jaar op € 11,27 tot        € 12,86);
  • Omdat het volgen van trainingen mogelijk is om de kennis en kwaliteit van jouw werkzaamheden te verbeteren;
  • Omdat je deze unieke kans om te werken op een inspirerende locatie wil aangrijpen!

Pas jij helemaal in het team bij Conferentiehotel De Ruwenberg?
Solliciteer dan! Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem gerust contact op met Thessa van den Broek van de afdeling Mens & Organisatie via 073-5494466 of solliciteren@toekomstschoonmaakbedrijven.nl 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Gastheer / Gastvrouw (fulltime / parttime)
Barman / Barvrouw (fulltime / parttime)
Horeca Bijbaan
Afwas
Medewerker Horeca