Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Culinair - Restaurant & Bar

Eerlijk, gezond, lekker en vers: Omdat we zo veel mogelijk gebruik maken van lokale producten, is ons assortiment eerlijk en verantwoord. Door de lokale producten reduceren wij onze foodmiles. Onze producten leggen minder dan 300 food miles af. Bij producten waar dit onmogelijk is zorgen wij dat deze voldoen aan verschillende duurzaamheids kenmerken zoals biologisch of fairtrade.

Daarnaast houden wij uiteraard rekening met allergenen, allergieën en dieetwensen. Onze Executive Chef is in het bezit van het Allergenen-Certificaat, ondersteund door de NVWA. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een perfect arrangement!

Wanneer u wilt dineren, dan dient u vooraf een tafel te reserveren bij de receptie.

Restaurant

Het restaurant biedt plaats aan 250 gasten waaronder een apart gedeelte voor 70 gasten. Het ontbijt wordt geserveerd van 07.00 tot 09.00 uur (ma-vrij) en 08.00-10.30 (zat-zon) en de lunch van 12.00 tot 14.00 uur. Beiden worden in buffetvorm gepresenteerd. Voor het diner ontvangen wij u graag tussen 18.00 en 20.30 uur.

In onze arrangementen is een drie-gangen diner inbegrepen. Te allen tijde kunnen wij rekening houden met uw (dieet)wensen of een menu op maat voor u samenstellen.

Brasserie

Een klein hapje kan genuttigd worden in onze brasserie, waar u kunt ontspannen bij het haardvuur. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om onder de parasol op het royale terras of in de tuin plaats te nemen en te genieten van de natuur. 

Bar

Overdag kan men in onze bar heerlijk genieten van een kopje Illy koffie bij de open haard tijdens het doornemen van de verschillende aanwezige kranten. Na een inspannende dag is het prima vertoeven in onze sfeervolle bar.

In een ontspannen sfeer nog even evalueren onder het genot van een drankje en een hapje. De bar is dagelijks geopend tot 01:00 uur.

Patrick van den Dungen - Executive Chef

“Voor de hedendaagse gast is dineren meer dan alleen een maaltijd, het is namelijk een complete beleving en daar speelt ons  team graag op in. Doordat we kwalitatief hoogstaande producten gebruiken presenteren we u met trots het beste van het pure Brabantse land. De fair trade en biologische producten ontbreken natuurlijk ook niet. In onze keuken is niets onmogelijk en we doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen zodat u ook een succesvol Culinair verblijf zult hebben bij De Ruwenberg“ 

Lees het hele artikel