Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Regina Coeli

Taleninstituut Regina Coeli uit Vught is de grootste specialist in individuele en intensieve taaltrainingen. Als deelnemer van Regina Coeli brengen wij u graag op de hoogte van de speciale faciliteiten die wij u kunnen bieden. Uw verblijf bij De Ruwenberg zal zeker bijdragen aan de ontspanning die u deze week nodig heeft.

De Ruwenberg is exclusief partner van Regina Coeli

  • Shuttle service
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Ruime superior hotelkamer met een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Minibar en Nespresso
  • Gebruik Zwembad, SPA en fitness
  • Gebruik sportfaciliteiten (Driving Range en Puttinggreen, squash- en tennisbanen)

Voor een onbezorgd verblijf tijdens uw intensieve taaltraining is De Ruwenberg uw ideale locatie. Als exclusief partnerhotel verzorgen wij uw shuttle service van en naar Regina Coeli. U kunt uw auto parkeren op ons eigen parkeerterrein, natuurlijk ook voorzien van aansluitpunten voor elektrische auto’s.

De Ruwenberg is gelegen op een 14 hectare landgoed met veel natuur. De rustgevende kamers, zijn allen voorzien van airconditioning, Nespresso koffie en een minibar, en kijken uit over het Brabantse landschap en/of de rivier de Dommel.

U wordt ontvangen in ons 14e eeuws kasteel De Ruwenberg. De receptionist verwijst u naar uw kamer en informeert u over onze uitgebreide mogelijkheden. U kunt gebruik maken van de lounges en terrassen bij de hotelkamers.

Heeft u de voorkeur voor een verblijf in ons hotel, dan kunt u direct boeken via Regina Coeli (vraag naar de mogelijkheden tijdens uw intakegesprek).