Boek uw verblijf in het najaar!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in het najaar!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderlocatie en overnachten in een Middeleeuws kasteel

Op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting? Bij vergaderlocatie De Ruwenberg kunt u overnachten en vergaderen op één locatie. Via de oprijlaan komt u aanrijden op het 14ha landgoed. U parkeert uw auto gratis op het grote parkeerterrein links van het kasteel. Via de Middeleeuwse entree wordt u ontvangen en begeleid naar de betreffende vergaderzalen. De begane grond is volledig ingericht als vergaderlocatie met een groot aanbod aan vergaderruimtes; 40 zalen voor bijeenkopmsten van 2 tot 450 personen. De vergaderzalen zijn verdeeld over 4 vleugels. Het is mogelijk om een vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 vergaderruimtes met een eigen lounge en terras.

Voor een vergaderlocatie met overnachting zit u bij De Ruwenberg uitstekend. U vindt alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. De perfecte combinatie van overnachten en vergaderen. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een vergaderen in de natuur, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen Kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Culinair genieten in het restaurant
Overnachten, vergaderen en culinair genieten op top niveau! De bar en het restaurant staan beiden garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of snack met een ijskoud biertje, De Ruwenberg regelt het voor u!

Eerlijk, gezond, lekker en vers: Omdat we zo veel mogelijk gebruik maken van lokale producten, is ons assortiment eerlijk en verantwoord. Door de lokale producten reduceren wij onze foodmiles. Onze producten leggen minder dan 300 food miles af. Bij producten waar dit onmogelijk is zorgen wij dat deze voldoen aan verschillende duurzaamheids kenmerken zoals biologisch of fairtrade. De Ruwenberg biedt op maat gemaakte vergaderarrangementen. En daarom is De Ruwenberg de ideale vergaderlocatie met overnachting.

De Ruwenberg is niet alleen een vergaderlocatie en hotel, maar is ook te boeken als trainingslocatie, congrescentrum, evenementenlocatie, conferentiecentrum en congreslocatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@ruwenberg.nl of bel +31 73 55 88 888. We helpen u graag!

De unieke vergaderlocatie met overnachting in Noord-Brabant

Unieke vergaderlocatie De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspanningsmogelijkheden. Binnen maar ook buiten zijn ruime mogelijkheden voor tenten en foodtrucks op ons evenemententerrein. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's en 4 elektrische laadpalen. Vanwege de capaciteit van het hotel en de groene en ruime ligging zijn er tal van mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. De locatie is perfect voor evenementen, congressen, teambuilding activiteiten, presentaties en vergadering met overnachting.

green key

green star