1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen in Den Bosch, Noord Brabant

 

Veel bedrijven zijn  op zoek naar een vergaderlocatie die voldoet aan de eisen met betrekking tot ruimte en faciliteiten, maar daarnaast is de omgeving ook meer en meer een belangrijke factor. 

Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn, zoals bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events. De Ruwenberg beschikt over perfecte logies-en ontspanningsmogelijkheden, effectief en comfortabel ingerichte zalen en lounges. Het 14 ha landgoed is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten en productpresentaties. 

Dankzij haar gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertigenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.

Conferentiehotel
De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie. De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een rijkdom aan wellness- en sportfaciliteiten: een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.