1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie bij Den Bosch - Tilburg - Eindhoven

Veel bedrijven zijn anno 2016 op zoek naar een vergaderlocatie die voldoet aan de eisen met betrekking tot ruimte en faciliteiten, maar daarnaast is de omgeving ook meer en meer een belangrijke factor. 

Om de communicatie en concentratie te laten floreren is het dus zaak dat de vergadering of meeting niet verstoord wordt door externe factoren als rumoer op straat of voorbij rijdend verkeer.

Ontspanning is ook een belangrijk aspect van een goede vergadering en dan is het zeer wenselijk dat de vergaderlocatie ook de mogelijkheid biedt.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events is hierdoor een uitstekende keuze voor uw vergadering, bijeenkomst of meeting. De naam zegt al genoeg. Het rustgevende karakter in combinatie met de goede bereikbaarheid vanaf Den Bosch en de A2, maakt de locatie perfect.

De vooruitstrevende faciliteiten gecombineerd met de échte Brabantse gastvrijheid, zorgen ervoor dat uw dag volgens planning verloopt en de deelnemers na afloop ontspannen huiswaarts keren.

De zoektocht naar de perfecte vergaderlocatie eindigt hier. Vraag gerust een vrijblijvende rondleiding of offerte aan via onze contactpagina.