ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Teambuildingactiviteiten in Brabant

Ben u op zoek naar dé locatie in Brabant voor uw teambuildingactiviteit, bedrijfsuitje en workshops?

Bij het 14ha landgoed van De Ruwenberg bent u aan het juiste adres. Naast de 40 conferentie- en vergaderzalen heeft De Ruwenberg een 14ha evenementerreinperfect voor verschillende buitenactiviteiten.

We helpen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals:

Organiseert u een meerdaagse meeting?
De Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers en vele sport- en wellness faciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Ligging
Landgoed De Ruwenberg is zeer centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en een gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

De Ruwenberg is de ideale locatie voor uw teambuildingactiviteiten in Brabant.

Evenemententerrein
Schapendrijven
Varen
Schermen