ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Sportfaciliteiten

Hotel De Ruwenberg beschikt over diverse uitgebreide sportfaciliteiten waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken. En deze faciliteiten treft u allemaal op het landgoed. 
In de boerderij op zo'n 50 meter van het hoofdgebouw treft u de boerderij waar u gebruik kunt maken van de fitness en squashbaan. Iets verderop op het landgoed ligt een tennisbaan, beachvolleybalveld en voor de golfliefhebbers een driving range en putting green. En in de tuin vindt u een levensgroot schaakbord, jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Voor ieder wat wils!

Squashbaan

De squashbaan bevindt zich in de oude boerderij op ongeveer 50 meter afstand van het hoofdgebouw. U kunt hiervoor kosteloos reserveren bij de receptie en zij kunnen u tegen een kleine vergoeding voorzien van een squashracket en ballen. 

squash

Fitness

De Ruwenberg beschikt over een ruime professioneel ingerichte Gym in de Boerderij, gelegen op ongeveer 50 meter afstand van het hoofdgebouw. Deze is uitgerust met apparatuur van Technogym en beschikt over loopbanden, spinning fietsen, een crosstrainer en een cardio wave. Tevens is er diverse workout apparatuur aanwezig. De fitness is kosteloos te gebruiken door onze gasten, er is geen professionele begeleiding aanwezig en gebruik is op eigen risico.

Fitness hotel den bosch

Tennis

Op het landgoed bevinden zich twee all-weather tennisbanen. Voor de tennisbanen kunt u kosteloos reserveren bij de receptie. Tegen een kleine vergoeding kunnen zij u voorzien van tennisrackets en ballen. De banen zijn niet verlicht.

tennisbaan

Beachvolleybal & Mini-voetbal

Naast de tennisbanen ligt een beach volleybalveld en een mini voetbalveld. Zowel een volleybal als voetbal zijn bij de receptie verkrijgbaar voor gebruik. Het mini voetbal wordt gespeeld met extra kleine goals.

Volleybalveld hotel den bosch

Golf

De driving range is voorzien van overdekte afslagplaatsen en diverse afstanden zijn aangegeven op de range. Naast de driving range ligt de putting-green. Bij de tennisbanen ligt de chipping-green; een bunker met 3 holes. Via de receptie zijn tegen een kleine vergoeding muntjes te koop, waarmee u bij de driving-range ballen kunt verkrijgen. 

Golfbaan hotel den bosch