1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ervaar uw zomer meeting op ons inspirerende en groene landgoed

  • Bent u op zoek naar een inspirerende locatie?
  • Wilt u buiten met collega's brainstormen?
  • Wilt u uw vergadering uitbreiden met teambuildingactiviteiten?
  • Of lekker genieten aan de rand van de rivier de Dommel van een heerlijke lunch, bbq of workshop?

In het Brabantse landschap, vlakbij Den Bosch Noord Brabant, ligt aan de rivier de Dommel het 14de eeuwse kasteel De Ruwenberg.

De Ruwenberg biedt vele mogelijkheden voor uw geslaagde zomerse bijeenkomst. Op ons 14 hectare landgoed kunt u kennis vergaren, delen en elkaar beter leren kennen, zowel in 1 van onze 40 conferentiezalen als buiten in de tuin en op ons landgoed.

Ideeën en mogelijkheden voor teambuilding hebben we genoeg! Wat dacht u van een gezellige barbeque, een workshop cocktails maken, schapendrijven of een outdoor cooking clinic? Heeft u andere wensen, wij denken graag met u mee.

Organiseert u een meerdaagse meeting?

De Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers en vele sport- en wellness faciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Ligging

De Ruwenberg is zeer centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en een gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Conferentiezalen
Conferentiezalen
Summercourses
Summercourses
Culinair
Culinair