Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voetbal | Hockey | Tennis | Handboogschieten

De Ruwenberg is de perfecte locatie vlakbij Den Bosch, in Noord-Brabant om trainingskampen te organiseren. De Ruwenberg is gelegen op een 14 hectare landgoed met uitgebreide in- en outdoor sportmogelijkheden en heeft een aantal grasvelden waar trainen mogelijk is. Alle 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. Het is mogelijk om in de tweepersoonskamers de bedden uit elkaar te zetten. De Ruwenberg beschikt verder over een driving range, een wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod compleet. Voor sportteams is het mogelijk om een aparte vleugel te reserveren met eigen lounge met alle voorzieningen. Onze chef informeert u graag over de speciale sportmaaltijden die mogelijk zijn.

We hebben een nauwe samenwerking met Voetbalvereniging Gestel te Sint-Michielsgestel. De voetbalvelden (kunstgras en gras) liggen op 2 km afstand. Daarnaast hebben we op ons eigen terrein ook een minivoetbalveld. Eerder was De Ruwenberg gastheer voor het Duitse vrouwenelftal tijdens Women Uefa 2017 en voor de uitzendingen van Tagesschau werd een tv compound opgebouwd op het terrein.

Als preferred hotel werkt De Ruwenberg samen met Hockeyvereniging Den Bosch. De hockeyvelden zijn voorzien van zeer geavenceerde apparatuur en liggen op nog geen 5 km afstand. Daarnaast hebben wij ook connecties met de plaatselijke tennis- en golfclub.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons. 

Culinair
Brochure
Landgoed
Sportfaciliteiten