1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voetbal | Hockey | Tennis

In het hart van de BENELUX ligt Sint-Michielsgestel op 5 km van de A2 en 's-Hertogenbosch.  Zoekt u voor uw trainingskamp een rustige locatie, voorzien van alle mogelijkheden, dan is  De Ruwenberg de ideale locatie voor u. 

Met 196 hotelkamers, waarvan een groot aantal voor 2 personen, aparte ruimtes voor opslag en medische en technische ondersteuning, maar ook verschillende sportfaciliteiten, een apart restaurant en culinaire aanpassingen, staat De Ruwenberg garant voor een goede voorbereiding voor de wedstrijd en/of de competitie. Veel nationale en internationale teams waren al gast. Ook de dameselftallen van Engeland en Duitsland waren gedurende de Europese kampioenschappen te gast bij De Ruwenberg.

Er is een nauwe samenwerking met Voetbalvereniging SCG'18 te Sint-Michielsgestel. De voetbalvelden (kunstgras en gras) liggen op 2 km afstand. Daarnaast is er  op het eigen evenemententerrein ook een minivoetbalveld, een beachvollybalveld en veel gelegenheid voor trainingen en ontspanning.

Als preferred hotel werkt De Ruwenberg samen met Hockeyvereniging Den Bosch. De hockeyvelden zijn voorzien van zeer geavenceerde apparatuur en liggen op nog geen 5 km afstand. Daarnaast hebben wij ook connecties met de plaatselijke tennis- en golfclub.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons. 

Culinair
Brochure
Evenemententerrein
Sportfaciliteiten