Boek nu uw hotelkamer
De Ruwenberg Hotel
image

Boek nu uw hotelkamer

Ontspan en geniet in de winter van onze gastvrijheid.
Pasen | Wellness | Shoppen
 | Wandelen |  Golf |  Musea |

 

Bekijk onze superdeals

 

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Technologie

Barco

In zowel ons Atrium als het Amfitheater wordt geprojecteerd op een spanscherm door middel van 3-chip Barco RLM-W6 projector die een lichtopbrengst van 6000 lumen en een WUXGA resolutie kan behalen (1920×1200). Daarnaast beschikt De Ruwenberg over Barco ClickShare. Een Barco ClickShare bestaat uit een aantal buttons waarmee een deelnemer met één druk op de knop de presentatie draadloos naar het presentatiescherm van de vergaderzaal stuurt. Als een tweede deelnemer op zijn ClickShare button drukt, worden beide laptopschermen getoond. Zo kunnen vier deelnemers tegelijkertijd hun presentaties op één scherm tonen.

Hippo

Sinds de zomer van 2013 beschikt De Ruwenberg over een 55″ Hippo Touchscreen. Dit multifunctionele scherm biedt tal van mogelijkheden. Hippo is het enige touchscreen op de markt dat twee technieken combineert. De huidige touchscreens werken op basis van infrarood (snel, maar niet precies) of op basis van optical sensing (wel precies, maar niet snel). Hippo combineert deze twee technieken waardoor een Hippo touchscreen én precies werkt én snel is!

Private wifi netwerk

Naast ons draadloze netwerk, waar u kosteloos gebruik van kunt maken, bieden wij de mogelijkheid tot gebruik van een private wifi netwerk. U kunt dan een gesloten netwerk creëren, waarbij u een brandbreedte beschikbaarheidsgarantie en company SSID heeft. Binnen De Ruwenberg wordt voor u een eigen VLAN met SSID gereserveerd en u kunt aangeven of de clients onderling kunnen communiceren of alleen internet toegang hebben. Daarnaast beschikt De Ruwenberg over een tweede lijn, indien op de eerste lijn een storing plaatsvindt, de 2e lijn het overneemt.