Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Technologie

Techniek

Het Atrium is voorzien van een, in hoogte verstelbare, Truss met 2 beamers voor de zijschermen en diverse spots en zaal- en podiumverlichting. Er is een Barco projector aanwezig voor het hoofdscherm. LED verlichting in de kleur naar keuze en u kunt beschikken over ons Sennheiser draadloos microfoon systeem. Voor de spreker is er een monitor voor de presentatie en 2 monitoren ter ondersteuning van het eigen geluid.

Alle plenaire zalen zijn voorzien van een beamer (LED scherm) en een draadloos microfoonsysteem.

Bij de aanschaf van apparatuur denkt De Ruwenberg altijd pro-actief zo hebben wij in een aantal plenaire zalen short throw beamers waarbij de trainer nooit in het eigen beeld staat.

Het Click share systeem van Barco is beschikbaar, waarbij het mogelijk is om meerdere beelden van presentaties te tonen op het hoofdscherm. Er is hiervoor geen installatie nodig op uw laptop en kan derhalve veilig gebruikt worden.

Ruwenberg app

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u direct in contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant. Bij vragen kunnen wij direct inspelen op uw wensen.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëndiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider. Verder is het mogelijk om een eigen internet omgeving voor uw bedrijf te installeren met een uniek wachtwoord. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Video conference 

Eén van onze zalen is voorzien van een groot LED scherm met camera, in combinatie met het Click share systeem van Barco. Dit biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld via Zoom, Microsoft Team Meeting of Skype een live verbinding te maken, maar ook tegelijkertijd meerdere presentaties van deelnemers te tonen.