1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De perfecte locatie voor uw outdoor meeting!

  • Wilt u zich laten inspireren door een groene omgeving?
  • Met uw team buiten onder een boom vergaderen?
  • Genieten van een boottocht over de Dommel met een gevulde picknickmand?
  • Heerlijk in onze tuin genieten van een culinaire BBQ, walking dinner of 4-gangen menu?

Of een meeting in één van onze conferentiezalen combineren met een teambuilding activiteiten, zoals een kookworkshop, schapendrijven op ons landgoed of op een bootje stappen en vanuit De Ruwenberg over de Dommel varen naar de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch?

Het 14ha landgoed van De Ruwenberg is uitermate geschikt voor verschillende activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties. De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving in Sint-Michielsgestel, vlakbij 's-Hertogenbosch in Noord-Brabant.

Wij denken graag met u mee bij het organiseren van uw outdoor meeting en/of buitenactiviteiten.

Conferentie hotel

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie. 

De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over vele wellness- en sportfaciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Arrangementen
Arrangementen
Teambuilding
Teambuilding
Culinair
Culinair