1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Uw hybride event bij De Ruwenberg

Door de coronacrisis wint de hybride meeting snel terrein. Deze vorm van bijeenkomen brengt een evenement op locatie en online participatie samen. In de huidige tijd geeft het meetingplanners de mogelijkheid zakelijke meetings door te laten gaan in lijn met de actuele regels, zonder af te doen aan kwaliteit, inhoud en bereik. Er zijn verschillende vormen mogelijk, bijvoorbeeld dat de spreker online is en het publiek in de zaal zit. Of juist de spreker is live en het publiek zowel online als offline. Ook kunnen meerdere vergaderzalen online met elkaar verbonden worden. Denk eens aan de afwisseling tussen een center stage en een backstage. Kortom, hybride evenementen zijn flexibel in te delen.

Live streaming (Hybrid Events)

De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.
In samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden is het nu mogelijk om uw persconferentie, presentatie, awarduitreiking of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet.
In een, eventueel beveiligde, omgeving kan uw boodschap worden uitgezonden naar een door u geselecteerde doelgroep. Zo kunnen mensen op afstand toch de zakelijke bijeenkomst volgen.

Optie 1
Dit betreft een webinar via Microsoft Teams, Zoom of Skype. Er wordt een livestream opgezet in één van de zalen en het is voor de overige zalen en eventueel thuiszittende medewerkers mogelijk om mee te kijken via deze webinar. Het is tevens mogelijk om het op te nemen via Sharepoint.

De totaalprijs voor één dag is € 425,00 exclusief BTW*
De totaalprijs voor twee dagen is € 545,00 exclusief BTW*

Het volgende is hierbij inbegrepen:
- Camera (Deze filmt de spreker op het podium en de presentatie achter de spreker)
- Laptop voor de livestream
- Capture card
- Audio interface
- Internet dongles
- Headset

*Exclusief op- en afbouwkosten, transportkosten en laptop in de overige zalen.

Optie 2
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een bekabelde verbinding tussen de verschillende zalen.
Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van het internet.

De totaalprijs voor één dag is € 625,00 exclusief BTW*
De totaalprijs voor twee dagen is € 795,00 exclusief BTW*

*Exclusief op- en afbouwkosten, transportkosten en laptop in de overige zalen

Verdere technologie

Het Atrium is voorzien van een, in hoogte verstelbare, Truss met 2 beamers voor de zijschermen en diverse spots en zaal- en podiumverlichting. Er is een Barco projector aanwezig voor het hoofdscherm. LED verlichting in de kleur naar keuze en u kunt beschikken over ons Sennheiser draadloos microfoon systeem. Voor de spreker is er een monitor voor de presentatie en 2 monitoren ter ondersteuning van het eigen geluid.

Alle plenaire zalen zijn voorzien van een beamer (LED scherm) en een draadloos microfoonsysteem.

Bij de aanschaf van apparatuur denkt De Ruwenberg altijd pro-actief zo hebben wij in een aantal plenaire zalen short throw beamers waarbij de trainer nooit in het eigen beeld staat.

Het Click share systeem van Barco is beschikbaar, waarbij het mogelijk is om meerdere beelden van presentaties te tonen op het hoofdscherm. Er is hiervoor geen installatie nodig op uw laptop en kan derhalve veilig gebruikt worden.

Ruwenberg app

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u in direct contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëindiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider.

Verder kunnen wij uw bedrijf een eigen internetomgeving bieden met een uniek wachtwoord.

Meetings
Conferentiezalen

Ontdek onze vergaderarrangementen

De Ruwenberg biedt u 40 vergaderruimtes, op maat vergaderarrangementen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse (hybride) vergaderingen. 

Bij  De Ruwenberg kun u kiezen voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien, varierend van een 8, 12, 24 tot 32-uurs vergaderarrangement. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt vergaderarrangement aanbieden voor uw congres en/of vergadering. Prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal personen, het aantal dagen en de beschikbaarheid. Voor bepaalde periodes hebben wij de mogelijkheid om u een zeer scherp tarief en/of exclusiviteit aan te bieden, vraag naar onze mogelijkheden. Bekijk hieronder onze vergaderarrangementen.

Gegarandeerd in alle vergaderarrangementen van De Ruwenberg:

 • Gebruik van plenaire zaal met daglicht en airconditioning voor een perfecte klimaatbeheersing 
 • Per 10 personen gebruik van een subzaal van 20m² (onder voorbehoud van beschikbaarheid en 1,5 meter opstelling)
 • Onbeperkt luxe assortiment koffie en thee in de lounge
 • Onbeperkt handfruit en gezonde versnaperingen in de lounge
 • Een lekkernij tijdens de pauze
 • Uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet in het restaurant
 • Onbeperkt frisdranken en mineraalwater
 • Gebruik van een beamer met scherm en 2 flipovers in de plenaire zaal
 • Notitieblokken, pennen en conferentiekoffer in de plenaire zaal
 • Gratis snelle wifi-verbinding
 • Gebruik van onze sportfaciliteiten:Sauna, zwembad, fitness, volleybal, squash, tennis, driving range
 • Gratis parkeergelegenheid

Zo bieden wij u faciliteiten van topkwaliteit en omarmen u met onze Brabantse gastvrijheid. De locatie zal u op een inspirerende wijze voorzien van meer energie en bijdragen aan een perfecte online vergader- of trainingsdag. De vergaderfaciliteiten van De Ruwenberg zijn ook uitermate geschikt voor buitenvergaderingen, workshops, symposia, congressen, productpresentaties en unieke teambuilding activiteiten. 

Technologie
Arrangementen

Ligging en bereikbaarheid

De bijzondere historische congreslocatie ligt dichtbij 's-Hertogenbosch én is in het groen gelegen aan rivier de Dommel. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein  voor 250 auto's.

Het 14 ha landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter het Atrium en haar vier vleugels.

Hybride events in het groen
De landelijke en rustgevende omgeving van De Ruwenberg zorgt voor een extra dimensie aan uw congres. Onze locatie ademt overal een bijzondere rust en charme uit, van de middeleeuwse entrée tot onze zalen en de terrassen. De unieke ligging midden in een natuurgebied en de historie van de locatie maken de ervaring voor u en uw gasten onvergetelijk. 

Duurzaam organiseren
De Ruwenberg is een ‘’groen’’ congrescentrum en in het bezit van het internationaal bekende Green Key Gold keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Dit betekent dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst. Benieuwd wat deze duurzame aanpak precies inhoudt? Lees hier meer over duurzaamheid.

Creatief culinair genieten
Bij De Ruwenberg zien we een maaltijd als een culinaire beleving. Onze chef tilt uw congres culinair naar een hoger niveau. Wij maken gebruik van hoogstaande producten en presenteren met trots het beste van het pure Brabantse land. De verrassende keuken van De Ruwenberg staat bekend om verse en heerlijke gerechten, met voor ieder wat wils. Maak uw meeting compleet met een food experience in ons restaurant.

Groots in gastvrijheid, intiem in beleving
De Ruwenberg heeft veel ervaring met zakelijke bijeenkomsten. Onze toegewijde medewerkers zijn meedenkend, proactief, gastvrij en flexibel. Zij zetten graag die stap extra om van uw event een groot succes te maken. Een prettig en zorgeloos verblijf voor onze gasten is onze drijfveer.

green key

green star