Vakantie in eigen land
De Ruwenberg Hotel
image

Vakantie in eigen land

Ontspan en geniet tijdens de zomermaanden. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Uw hybride event bij De Ruwenberg

Live streaming (Hybrid Events)

Het is mogelijk om in samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden, uw persconferentie, presentatie of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet. In een, eventueel beveiligde, omgeving kan uw boodschap worden uitgezonden naar een door u geselecteerde doelgroep. Uw uitzending is dan rechtstreeks te volgen via het internet.

Mogelijkheden zijn:

 
Overzicht mogelijkheden virtuele meetings

Video conference

Eén van onze zalen is voorzien van een groot LED scherm met camera in combinatie met het Click share systeem van Barco. Dit biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld via Zoom, Microsoft Team Meeting of Skype  een live verbinding te maken, maar ook tegelijkertijd meerdere presentaties van deelnemers te tonen.

Ruwenberg app

Via de eigen Ruwenberg app kunnen wij naast algemene informatie op het gebied van techniek en horeca, ook ruimte reserveren voor informatie over uw bijeenkomst. Dit is dan alleen toegankelijk voor uw deelnemers. Via de app staat u in direct contact met uw contactpersoon, de technische dienst en/of het restaurant.

Internet failover

Bij De Ruwenberg maken wij gebruik van 2 internet providers. Bij het falen of een abnormale beëindiging van de eerder actieve applicatie of verbinding zal direct worden overgeschakeld naar een stand-bye provider.

Verder kunnen wij uw bedrijf een eigen internetomgeving bieden met een uniek wachtwoord.

Meetings
Conferentiezalen

booking.com