1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Een kerstborrel, galadiner, personeelsfeest of andere gelegenheid?

Kom naar De Ruwenberg en ervaar onze bijzondere kerstambiance.

Tijdens de feestdagen kunt u heerlijk dineren en gezellig samenzijn in onze feestelijke setting. Hiervoor hebben we een aantal arrangementen voor u samengesteld. Mocht u andere wensen hebben, onze mensen staan uiteraard voor u klaar! 

Drinks & Bites

Gedurende uw meeting een winterse break met bijvoorbeeld een warme Apfelstrudel of na de meeting een kerst- of eindejaarsborrel in het Atrium, de Loungebar of de Kasteelkamer? Wij hebben al een 1-uurs borrelarrangement inclusief bittergarnituur voor €17,50 p.p.

Klik voor meer informatie

Galadiner | Winter BBQ | Walking Dinner | Shared Dinner

Wilt u samen met uw collega's een luxe galadiner of juist meer interactie tijdens een Winter BBQ, Walking- of Shared Dinner? De Ruwenberg is hiervoor de perfecte sfeervolle locatie om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Wij serveren al een diner inclusief drankarrangement vanaf €50,- p.p.

Benieuwd naar onze culinaire verrassingen?

Personeelsfeest & Overnachting

Personeelsfeest? Outdooractiviteit? Eventueel in combinatie met een overnachting? Wij hebben vele mogelijkheden op ons 14ha landgoed. Wij nemen graag de hele organisatie daarvan voor u uit handen en kunnen een all-in prijs aanbieden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. We kijken uit naar de feestmaanden!

Bekijk onze activiteiten en hotelkamers