1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw eindejaarsborrel, receptie of diner?

Vanaf 1 december kunt u voor uw bijeenkomst en/of verblijf gebruik maken van onze bijzondere en kleurrijke inrichting. Een ideale manier om uw collega’s, relaties of leden te bedanken voor de samenwerking en inzet van het afgelopen jaar en te proosten op een succesvol 2019.

Natuurlijk zullen de bar en het restaurant sfeervol worden ingericht, maar voor uw bedrijfsborrel, presentatie of (gala)diner kunt u dit jaar ook kiezen voor ons Atrium. Deze zaal zal speciaal voor de feestdagen worden voorzien van een zeer kleurrijke kerstboom en van culinaire verrassingen op onze unieke locatie vlakbij ‘s-Hertogenbosch.

Of u nu zakelijk of privé bij ons verblijft, wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf!

 

Meeting en proosten!

Geniet tijdens uw bijeenkomst van winterse breaks met erwtensoep, worstenbroodjes en warme Apfelstrudel. U kunt onze vergaderarrangementen uitbreiden met een sfeervolle borrel met culinaire hapjes en drankjes.

Toosten en proosten!

Geniet van een sprankelende kerst-eindejaar-nieuwjaar borrel in het sfeervol ingerichte Atrium: 5 meter grote kerstboom en vele lichtjes en decoratie. Met een glas bubbels in de hand en uitzicht op een prachtig stukje Brabantse natuur kunt u toosten en proosten op 2018 en 2019.

Diner en Party!

Geniet van een heerlijk culinair winters diner in het sfeervol ingerichte Atrium. Wat dacht u van een heerlijk stamppottenbuffet, een wintersbuffet of een galadiner?

Diner en stay!

Geniet van een heerlijk culinair diner in het sfeervol ingerichte Atrium. Kom tot rust met de wellness faciliteiten, zoals een duik in het zwembad of ontspannen in de sauna's en sluit af met een overnachting met uitzicht op het winterse landschap. De volgende ochtend kunt u samen met uw collega's, relaties of leden genieten van een heerlijk ontbijt.

We denken graag met u mee

Het landgoed van De Ruwenberg biedt een inspirerende en rustgevende omgeving midden in de natuur en is de ideale plek om de feestdagen met uw personeel en relaties te vieren.

Heeft u speciale wensen, zoals het uitdelen van kerstpakketten of live muziek? We denken graag met u mee!

Arrangementen
Arrangementen
Contact
Contact
Teambuilding
Teambuilding