Bekijk de herfstdeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de herfstdeals

Ontspan en geniet tijdens een minivakantie. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk al onze arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zoekt u een locatie voor uw training, boardmeeting, workshop, heisessie, vergadering, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, hybride event, congres of event?

Conferentiecentrum De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen; 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

De Ruwenberg beschikt over een Amfitheater, Atrium en ook over zalen van 200m² en 120m² en 65m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge. 

Voor meetings in kleine groepen zijn er zalen van 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke ruimte willen kunt u ook nog kiezen voor de Kasteelkamer of Haardkamer in het kasteel. Deze zalen zijn alleen toegankelijk via een trap. De Ontvangstkamer ligt direct bij de ingang en is de ideale ruimte om uw spreker te ontvangen.

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of productpresentatie.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Technologie
Buiten vergaderen

Capaciteit conferentiezalen

In onderstaand overzicht de aantallen per zaal met de 1,5 meter opstelling. In het tweede overzicht de capaciteit in normale opstelling.

de-ruwenberg_zalen-overzicht-1.5-meter
zalenoverzicht normale opstelling
Protocol meetings
Hybride events

booking.com