Conferentiezalen

Zoekt u een locatie voor uw training, boardmeeting, heisessie, vergadering, meerdaagse bijeenkomst, directieoverleg, congres of event?

De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen en beschikt over 40 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen. De Ruwenberg beschikt over een Amfitheater, Atrium en ook over zalen van 200m² en 120m². Alle zalen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge.

Voor meetings in kleine groepen zijn er zalen van 65m², 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke ruimte willen kunt u ook nog kiezen voor de Kasteelkamer, Haardkamer of als extra de Ontvangstkamer die zich allemaal in het kasteel zelf bevinden.

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of product presentatie dat van alle gemakken is voorzien.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, foodtrucks, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.