Conferentiezalen

Zoekt u een locatie voor uw trainingen, boardmeetings, heisessies, vergaderingen, meerdaagse bijeekomsten, een directieoverleg, een congres of een event?

De Ruwenberg heeft een groot aanbod aan conferentiezalen en beschikt over 38 zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 300 personen. De Ruwenberg beschikt over een Amfitheater, Atrium, en ook zalen van 200m² en 120m². Allen hebben flipovers, projectors en een aansluitende volledig uitgeruste lounge.

Voor meetings in kleine groepen zijn er zalen van 65m², 40m² en 20m². Mocht u toch liever een klassieke ruimte willen kunt u ook nog kiezen voor de Kasteelkamer, Haardkamer of als extra de Ontvangstkamer die zich allemaal in het kasteel zelf bevinden.

Kiest u voor een Complete Meetings Package, dan kiest u voor een compleet verzorgd pakket dat van alle gemakken is voorzien. Naast dit pakket kunnen wij ook een geheel op maat gemaakt arrangement aanbieden voor uw congres en/of product presentatie.van alle gemakken is voorzien.

Naast de conferentiezalen is het 14ha landgoed rond De Ruwenberg uitermate geschikt voor verschillende buitenactiviteiten, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.