Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beoordelingen

** Acquisitie op basis van onderstaande gegevens is niet toegestaan **

Gemeente Boxtel en Gemeente Sint-Michielsgestel
Wij hebben een prima cursusdag gehad. Ikzelf heb een goed gevoel bij deze dag en van mijn collega’s heb ik alleen maar positieve reacties gehad. De cursuslocatie was prima verzorgd; we hebben even wat trubbels gehad met een beamer maar dat werd snel opgelost. De catering was uitstekend. Natuurlijk werkte het weer ook mee, waardoor we na de lunch fijn even naar buiten konden en zelfs nog een buitenactiviteit konden doen. 

Vlerick Business School
Ik zou jullie graag uit naam van Vlerick alvast willen bedankt voor het geweldige seminarie weekend met onze studenten. Het was weer een top service met een klantvriendelijkheid dat ik zelden heb gezien. Last minute changes brengt het personeel met een lach in orde en jullie krijgen alles gedaan (fruitsla, extra stekkers, wissel van kamer, etc..). Jullie stoppen niet daar, maar gaan de extra mile. Jullie hebben thee gebracht naar de kamer van een zieke student en hebben een jarige student heel gelukkig gemaakt met jullie speciale dessert. Qua klantgerichtheid kan het niet beter. We willen jullie dus enorm hard bedanken om het een onvergetelijk seminarie te maken voor onze studenten en onze job gemakkelijk te maken. Doe zo voort!

NXP
Inmiddels diverse meerdaagse meetings bij De Ruwenberg gehouden en de volgende staat gepland. Dat is uiteraard niet voor niets. Toegewijde medewerkers, meedenkend, actief, reactief, gastvrij, flexibel. Prettig om samen te werken. Uitstekende keuken & locatie/omgeving. 

Omron Europe
Het is nu de vierde keer dat wij onze training bij de Ruwenberg organiseren. Wederom waren de reacties weer bijzonder positief. Vooral de lunch en het diner zijn erg positief ervaren. De volgende keer zullen we De Ruwenberg weer kiezen als trainingslocatie.

Avans
De bijeenkomst is zeer zeker naar wens verlopen. Het werkt heel goed om zo'n lounge volledig ter beschikking te hebben. De ondersteuning en flexibiliteit was als altijd in orde.

 

INK
Een perfecte locatie, ondersteund door een professionele staf, om te reflecteren op de waan van de dag en te bedenken welke nieuwe paden je wilt bewandelen. 

Hago Nederland B.V.
Ook dit jaar hebben we er weer voor gekozen onze bijeenkomst voor de Keyplayers (130 personen) te organiseren bij De Ruwenberg. Wederom complimenten voor de medewerkers van De Ruwenberg. Servicegericht, proactief en vriendelijke medewerkers! Graag tot de volgende keer!

BrabantWonen
Ook dit jaar heeft de Ondernemingsraad van BrabantWonen weer gebruik gemaakt van de faciliteiten die de Ruwenberg biedt. Niet voor niets hebben we voor de derde keer op rij gekozen voor deze mooie Brabantse locatie, omgeving en gastvrijheid. We zijn tijdens de twee daagse training uitstekend verzorgd, Onze complimenten voor de bediening en de keuken.

Achmea Bank
Prima locatie! Mooie omgeving, goede sfeer en service, en lekker eten!

Medtronic Trading B.V
De Ruwenberg is een prima locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Op 14,15 maart j.l. hielden wij hier een bijeenkomst voor +/- 35 genodigden. De zaal was goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het diner voortreffelijk en de hotelkamers ook comfortabel en prima in orde.

Conference management
Op 7 maart verbleven wij voor een avond Symposium binnen de muren van de Ruwenberg. Het ging hierom 125 gasten die op een professionele, adequate en toegewijde wijze door uw medewerkers zijn ontvangen. Zowel de kwaliteit van de accommodatie als de kwaliteit van de catering zijn goed en voldeden aan onze verwachtingen. Kortom een prettig verblijf waar wij met vertrouwen en plezier weer terug zouden komen.

Gemeente 's-Hertogenbosch
Ik hoop dat we nog eens een groep naar jullie kunnen toezenden. Het was een buitengewonde ervaring van de docenten en van onze teammanagers. Een perfecte, fraaie, locatie en een prima verzorging en ook een uitstekende lunch, aldus de reactie van de docent van de dag. Medewerkers hebben eerder hun bewondering hierover uitgesproken. Door de schaatsbaan was het een prachtig winters tafereel. De schaatsbaan is niet bepalend voor de boeking, maar het maakt de locatie tot iets aparts (wat anderen echt niet hebben). Echt, het ziet er buitengewoon uit. Proficiat hiermee. We hopen dat jullie het nog heel lang vol houden.

Antwerp Management School
Sinds 1999 ben ik vanuit diverse opdrachten en rollen trouwe klant bij De Ruwenberg. Geen enkel verblijf en service met corporate klanten of professional teams tipt aan de all-in "verwennerij" die De Ruwenberg levert. Locatie, service, F&B, houding van de voltallige staff en persoonlijke attenties zijn wat mij betreft niet te overtreffen.

International Resources & Consultancy
"There is a hugh difference between an Hotel with conference facilities and a Conference Centre with hotel facilities. De Ruwenberg is in the true sense of the word a Conference Centre. Everything (lay-out of the building, classrooms, syndicate rooms, equipment, restaurant, bar, fitness, swimming pool, sauna, etc, etc,.) is designed to help to make a conference or business meeting successful. And on top of that the staff knows exactly what it means to be in the business of conferences, training, workshops and business meetings. That is why I always first try to get De Ruwenberg for my programmes. I can highly recommend De Ruwenberg to everybody who appreciates quality, functionality and service.

A.D. creativity & innovation consulting
Als trainer en begeleider van creatieve processen heb ik in mijn 25 jaar professionele ervaring reeds heel wat trainings- en vergaderlocaties mogen ervaren. De Ruwenberg is en blijft daarbij nog steeds met kop en schouders boven de andere uitsteken ! In de Ruwenberg wordt iedereen verwend : zowel trainer als gast. De professionele accommodatie van de zalen en hele infrastructuur is gewoonweg TOP ! De service van alle medewerkers is optimaal en bovendien bijzonder hartelijk. De kamers zijn comfortabel en stralen een warme sfeer uit. De omgeving is inspirerend en natuurrijk. En.... als goeie Belgische Bourgondiër apprecieer ik met smaak de culinaire kunsten van de kok. Kortom: als het ook maar even kan, dan kies ik voor.... DE RUWENBERG !

CreaSense
Ik heb enorm genoten van de professionele accommodatie, de mooie omgeving EN de prettige, persoonlijke sfeer die De Ruwenberg uitstraalt. We hebben daarbij tijdens onze tweedaagse genoten van een heerlijk diner, ontbijt en lunch. Kortom: een plek om met plezier terug te keren!

Learning By Simulation
I will be visiting De Ruwenberg several weeks this year with our simulations for the farmaceutical industry. These specific trainings are held at De Ruwenberg for over 10 years now and we feel very much at home at De Ruwenberg. It is an exciting year for our company ''Learning by Simulation'' and that is why it is very important to feel the involvement and warmth of De Ruwenberg crew. Leo van de Wouw, Course designer LBS

booking.com