1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Meetings

Zoekt u een locatie voor bijeenkomst (zoals een training, boardmeeting, vergadering, meerdaagse bijeekomst, directieoverleg), trainingskamp, hybride eventoutdoor meeting, of een congres? 

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een buiten meeting, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Vergaderarrangementen

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen. Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference.

Covid-19

We hebben de 1,5 meter afstand richtlijnen van het RIVM geimplementeerd. Verder hebben wij protocollen samengesteld voor de algemene ruimtes, zoals het restaurant, de bar, lounges, sanitaire ruimtes en liften. De vergaderzalen worden goed geventileerd. Verse lucht, verwarmd en/of gekoeld, komt direct van buiten en wordt per zaal afgevoerd. Er vindt geen recirculatie van lucht plaats! De extra maatregelen zullen niets veranderen aan onze service en gastvrijheid. Bent u benieuwd hoe we dit gaan doen?

Organiseert u een meerdaags event?

De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspanningsmogelijkheden. Binnen maar ook buiten zijn ruime mogelijkheden voor tenten op ons evenemententerrein. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. Bekijk de plattegrond van ons conferentiecentrum en de omgeving. 

 
Technologie
Culinair

green key

green star