Boek nu uw hotelkamer
De Ruwenberg Hotel
image

Boek nu uw hotelkamer

Ontspan en geniet in de winter van onze gastvrijheid.
Pasen | Wellness | Shoppen
 | Wandelen |  Golf |  Musea |

 

Bekijk onze superdeals

 

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Meetings

Zoekt u een locatie voor uw trainingen, boardmeetings, heisessies, vergaderingen, meerdaagse bijeekomsten, trainingskampen, een directieoverleg, foodtrucks, strategie-sessies, outdoor meetings, een congres of een event? 

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur.  Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van teambuilding activiteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boottochten en schermen. 

Organiseert u een meerdaags event?

De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspanningsmogelijkheden

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. Bekijk de plattegrond van ons conferentiecentrum en de omgeving. 

Culinair
Brochure
Conferentiezalen
Teambuilding activiteiten