Meetings

Zoekt u een locatie voor uw trainingen, boardmeetings, heisessies, vergaderingen, meerdaagse bijeekomsten, trainingskampen, een directieoverleg, foodtrucks, strategie-sessies, outdoor meetings, een congres of een event? 

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. De 16 plenaire zalen en de 24 discussiezalen zijn vooruitstrevend in technologie.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van teambuilding activiteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boottochten en schermen. 

Organiseert u een meerdaags event?

De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspannings-mogelijkheden. 

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. Bekijk de plattegrond van ons conferentiecentrum en de omgeving. 

Brochure
Brochure
Conferentiezalen
Conferentiezalen
Culinair
Culinair