1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Meetings

Zoekt u een locatie voor uw trainingen, boardmeetings, heisessies, vergaderingen, meerdaagse bijeekomsten, trainingskampen, een directieoverleg, foodtrucks, strategie-sessies, outdoor meetings, een congres of een event? 

Op dit moment is de capaciteit vanwege COVID-19 aangepast. Zie hier onze COVID-19 brochures.

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch en biedt in totaal 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met de receptie, een ontvangstkamer en twee boardrooms met daarachter ons Atrium en 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te huren. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Wij bieden op maat gemaakte vergaderarrangementen, aansluitend op uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen we u graag bij het organiseren van teambuilding activiteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boottochten en schermen. 

Organiseert u een meerdaags event?

De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne en comfortabele inrichting, gratis internet en verschillende in- en outdoor ontspanningsmogelijkheden

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. Bekijk de plattegrond van ons conferentiecentrum en de omgeving. 

Culinair
Brochure
Conferentiezalen
Teambuilding activiteiten

green key

booking.com