1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Landgoed De Ruwenberg

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 ha landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée uit 1337 met daarachter ons Atrium en haar 4 vleugels.

Het 14ha landgoed rond De Ruwenberg is uitermate geschikt voor verschillende buitenactiviteiten, tijdelijke paviljoens en productpresentaties.

Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteitenrally'sbruiloften op ons inspirerende landgoed, zoals golfclinics, schapendrijven, schermen en kookworkshop.

Dankzij haar gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven Airport is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar. Er zijn 250 plaatsen aan parkeergelegenheid op het landgoed.

Conferentiehotel
De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. De vleugels bieden 40 conferentie- en vergaderzalen, allemaal met ramen en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie. De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. De Ruwenberg beschikt over een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.