1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Een lekker dagje shoppen begint natuurlijk bij De Ruwenberg. Wij regelen voor u een taxi naar het bruisende Den Bosch, zodat u kunt genieten van de leuke boutiques, winkels en terrassen. Uiteraard adviseren we u dan ook om de échte Bossche Bol te proberen. De historische binnenstad biedt genoeg bezienswaardigheden om tussen het shoppen de geheimen van Den Bosch te ontdekken. Na een voldane dag shoppen, zorgen wij dat u weer opgehaald wordt per taxi, die u weer veilig terugbrengt naar De Ruwenberg. Een drankje meer of minder in de binnenstad kan dus zeker geen kwaad.

Eenmaal terug in het hotel, kunt u uitgebreid gebruik maken van onze wellness- en sportfaciliteiten en onze prachtige groene omgeving om u daarna terug te trekken in de modern ingerichte Comfort Kamer. Aanschouw ’s ochtends het mooie ochtendgloren over het landelijke uitzicht vanuit uw hotelkamer, waarna u vervolgens kunt genieten van ons heerlijk uitgebreide ontbijtbuffet.

Het shoppingarrangement bedraagt € 75,00 per persoon* inclusief:

*exclusief € 1,55 toeristenbelasting. Dit arrangement is per persoon, 1 nacht in een tweepersoonskamer. Meerprijs 2e nacht € 50,- p.p.

Andere arrangementen