1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ervaar en geniet tot en met 6 Januari 2019 van de winteractiviteiten in Eindhoven. Het centrum van de stad is omgetoverd tot een prachtig schouwspel. De ‘lichtstad’ doet zijn naam eer aan en laat zich vooral van zijn meest ambitieuze kant zien in de prachtige ijsbaan. Eindhoven staat bol van de activiteiten in december, dus een meerdaags bezoek is absoluut de moeite waard! Bekijk hier de hele agenda. 

In Hotel De Ruwenberg kunt u uitgebreid gebruik maken van onze wellness- en sportfaciliteiten om u daarna terug te trekken in de modern inge-richte comfortkamer. Aanschouw ’s ochtends het mooie ochtendgloren over het landelijke uitzicht vanuit uw hotelkamer, waarna u vervolgens kunt genieten van ons heerlijk uitgebreide ontbijtbuffet.

Het Fijne Feestdagen Festival Eindhoven Arrangement bedraagt € 110,00 voor 2 personen* inclusief:

  • 1x overnachting in een Comfort Kamer 
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet                                                     
  • Onbeperkt gebruik van de wellness en sportfaciliteiten
  • Parkeergelegenheid
  • WiFi

*exclusief € 1,55 toeristenbelasting p.p. Dit arrangement is op basis van twee personen. 

Over Fijne Feestdagen festival

IJsbaan
Vanaf 14 december tot en met 6 januari 2019 kun je schaatsen op de ijsbaan op de Markt in Eindhoven. Op de markt in de binnenstad is voor jong en oud de schaatsbaan elke dag open van 11.00uur tot 23.00uur. Rondom de schaatsbaan staan verschillende cafeetjes en restaurantjes waar je na het schaatsen een warme chocolademelk of een oer-Hollandse kerstsnack kunt halen.

Kerstmarkt Wilhelminaplein
Het Wilhelminaplein vormt zondag 9 december tussen 12:00 en 18:00 uur het decor van de traditionele kerstmarkt, geheel in nostalgische Anton Pieck-stijl. Hier koop je de leukste kerstcadeautjes en geniet je van feestelijke muziek, goed gezelschap en een keur van smaakvolle hapjes en drankjes. En de kinderen? Die worden lekker beziggehouden met leuke activiteiten.

Kerstmarkten
Op het Catharinaplein kun je van 7 tot en met 31 december terecht voor een gezellige kerstmarkt. Op zaterdag 8 december vindt de vierde editie plaats van de ‘Heppie Kerstmarkt' bij restaurant Parkzicht. Met jouw aankopen op de kerstmarkt steun je Stichting Heppie, een stichting die vakantieweken en –weekenden organiseert voor kinderen die het thuis niet gemakkelijk hebben.

Feelgood Market
Op 16 december is de FeelGood Market Kersteditie in het Klokgebouw op Strijp S, met allerlei kraampjes met originele, handgemaakte, duurzame en aparte producten, meestal aangeboden door de maker zelf. Je vindt hier van alles om de koude maanden wat op te vrolijken, samen eten, genieten, spelletjes doen, kerstinkopen doen en gezellig samen zijn. Dat wordt (kerst)shoppen, eten, drinken, relaxen en creatief bezig zijn, genietend van fijne live muziek.

Fakkeltocht Maandag 24 december
Een prachtige traditie in Eindhoven is de fakkeltocht. Op Kerstavond wordt traditioneel stilgestaan bij verdraagzaamheid, vrede en respect. Duizenden mensen laten zien dat ze zich willen inzetten voor een tolerant en verdraagzaam Eindhoven. De route gaat langs allerlei koortjes, muzikanten en kraampjes. De tocht is de grootste fakkeltocht van Europa en begint op het Wilhelminaplein.

Kerstwintercircus Van 23 t/m 31 december
Wat is leuker dan tijdens de gezellige decembermaanden met het hele gezin naar het wintercircus te gaan? Twee extra tribunes erbij, een circuspiste in het midden: het Parktheater is klaar voor een compleet nieuw Internationaal Kerstwintercircus. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars. Geniet u samen met de (klein)kinderen van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater! Pure gezelligheid, spannende circusacts en leuke extra’s voor kinderen. Klik hier voor entreetickets. 

Andere arrangementen