Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant en Bar

Heerlijk genieten op top niveau! De bar en het restaurant staan beide garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of een simpele bitterbal met een ijskoud biertje, Hotel De Ruwenberg regelt het voor u!

Eerlijk, gezond, lekker en vers: Omdat we zo veel mogelijk gebruik maken van lokale producten, is ons assortiment eerlijk en verantwoord. Door de lokale producten reduceren wij onze foodmiles. Onze producten leggen minder dan 300 food miles af. Bij producten waar dit onmogelijk is zorgen wij dat deze voldoen aan verschillende duurzaamheids kenmerken zoals biologisch of fairtrade.

Daarnaast houden wij uiteraard rekening met allergenen, allergieën en dieetwensen. Onze Executive Chef is in het bezit van het Allergenen-Certificaat, ondersteund door de NVWA. 

Wanneer u wilt dineren, dan dient u vooraf een tafel te reserveren bij de receptie. 

Menukaart
Lunchkaart
Wijnkaart

Restaurant

Het ontbijt wordt geserveerd van 07.00 tot 09.30 uur (ma-vrij) en 08.00-10.30 (zat-zon) en de lunch van 12.00 tot 14.00 uur. Voor het diner ontvangen wij u graag tussen 17.30 en 21.00 uur.

In onze arrangementen (voucher) is een drie-gangen diner inbegrepen. Te allen tijde kunnen wij rekening houden met uw (dieet)wensen. Het drie-gangen (voucher) diner wordt samengesteld door onze chef-kok en is bij binnenkomst beschikbaar bij de receptie.

restaurant hotel den bosch
restaurant meeting locatie den bosch
restaurant meeting locatie den bosch

Brasserie

Een klein hapje kan genuttigd worden in onze brasserie, waar u kunt ontspannen bij het haardvuur. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om onder de parasol op het royale terras of in de tuin plaats te nemen en te genieten van de natuur. 

Brasserie hotel den bosch

Bar

Overdag en 'savonds kunt u in onze sfeervolle bar genieten van een kopje Illy koffie of een hapje en een drankje. De bar is dagelijks geopend tot 01:00 uur.

bar hotel den bosch
bar hotel den bosch
bar hotel den bosch

Patrick van den Dungen - Executive Chef

“Voor de hedendaagse gast is dineren meer dan alleen een maaltijd, het is namelijk een complete beleving en daar speelt ons  team graag op in. Doordat we kwalitatief hoogstaande producten gebruiken presenteren we u met trots het beste van het pure Brabantse land. De fair trade en biologische producten ontbreken natuurlijk ook niet. In onze keuken is niets onmogelijk en we doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen zodat u ook een succesvol Culinair verblijf zult hebben bij De Ruwenberg“ 

Lees het hele artikel