ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Met de voorjaarsvakantie er veilig tussenuit?

Kijk hier dan voor ons

arrangement

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving alvast verkennen?

Vanuit het landgoed van De Ruwenberg kunt u genieten van de prachtige natuur, de kastelen, kunst, cultuur of culinaire mogelijkheden, die Brabant u te bieden heeft. We geven u alvast een voorproefje.

Er even tussenuit en weg van de drukte van de steden? Geniet van de vele mooie wandelpaden en uitgestrekte fietsroutes door de prachtige natuur. Ook natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Maashorst, liggen op een steenworp afstand. Hotel De Ruwenberg is gelegen aan de rivier de Dommel, waar vele wandel-en fietsroutes langslopen. 

Vanaf De Ruwenberg kunt u ook stroomopwaarts langs de Dommel lopen en de waterkrachtcentrale bezoeken. Het hoogteverschil in de Dommel wordt gecompenseerd door middel van drie doorlaatopeningen. Het totale hoogteverschil bedraagt 1.80m en jaarlijks valt er zo'n 250 miljard liter water door de centrale. De turbine die de groene stroom opwekt, produceert zo'n 650.000 Kwh per jaar.

Bij de receptie zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunt u (24 uur van tevoren) fietsen, tandems en me-movers huren.

U kunt hier alvast uw route bepalen. Veel plezier!

 
 
Boeking uitbreiden
Fiets- en wandelroutes
Bezienswaardigheden
Culinaire tour