ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Het Smakenrad; Grootste reuzenrad van Nederland als uniek horeca concept

Eten en drinken met een weids uitzicht op 50 m hoogte. Het kan vanaf 1 juli op steenworp afstand van De Ruwenberg (10 minuten op de fiets) Bij het verlaten van de poort gaat u linksaf via de Ruwenbergstraat rechtdoor naar de Hemelrijkstraat, deze volgt u tot deze over gaat in de Pettelaarseweg. Deze gaat over in de Oude Gestelseweg. De oude Gestelseweg kruist de A2 en na ongeveer 100 meter ziet u links van u het Smakenrad. ( links de poort uit en dan alsmaar rechtdoor, route van 5.9 km)

Twee maanden lang kunt u hier Bourgondisch genieten in één van de 35 dichte gondels van het Reuzenrad en ondertussen genieten van prachtige vergezichten over o.a. de prachtige Bossche binnenstad. Dat is het Smakenrad.

In het grootste transportabele reuzenrad van Nederland genieten van koffie met Bossche Bol of Brabants worstenbroodje in de ochtend, ‘s-middags met uitgebreide lunches & borrels en ’s-avonds culinaire diners. Er komen speciale themadagen zoals iedere dinsdag een Kinderlunch en Sushi-avond op de donderdagen. In het weekend worden er onder meer ontbijt, brunches en high-tea’s aangeboden. Zo wordt het een echt uitje voor het hele gezin. De gondels zullen worden aangepast en aangekleed om comfortabel en in stijl te genieten van eten en drinken. U dient vooraf te reserveren voor deze belevenis.

Reserveren voor het Smakenrad kan via www.smakenrad.nl Pettelaarse Schans 1.

Smakenrad Den Bosch
Smakenrad Den Bosch
Smakenrad Den Bosch

Omgeving Den Bosch alvast verkennen?

Vanuit het landgoed van De Ruwenberg kunt u genieten van de prachtige natuur, de kastelen, kunst, cultuur of culinaire mogelijkheden, die Brabant u te bieden heeft. We geven u alvast een voorproefje.

Er even tussenuit en weg van de drukte van de steden? Geniet van de vele mooie wandelpaden en uitgestrekte fietsroutes door de prachtige natuur. Ook natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Maashorst, liggen op een steenworp afstand. Hotel De Ruwenberg is gelegen aan de rivier de Dommel, waar vele wandel-en fietsroutes langslopen. 

Vanaf De Ruwenberg kunt u ook stroomopwaarts langs de Dommel lopen en de waterkrachtcentrale bezoeken. Het hoogteverschil in de Dommel wordt gecompenseerd door middel van drie doorlaatopeningen. Het totale hoogteverschil bedraagt 1.80m en jaarlijks valt er zo'n 250 miljard liter water door de centrale. De turbine die de groene stroom opwekt, produceert zo'n 650.000 Kwh per jaar.

Bij de receptie zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunt u (24 uur van tevoren) fietsen, tandems en me-movers huren. Hotel Den Bosch ligt op een kleine 10 minuten van de binnenstad van Den Bosch, waar u kunt genieten van de vele winkeltjes en terrassen.

U kunt hier alvast uw route bepalen. Veel plezier!

 
 

Magazine over omgeving Den Bosch

Als je grote avonturen zoekt....Hier moet je zijn in Brabant!

Laat je inspireren met de leukste dagjes uit; bekijk nu het meertalige (NL/DE/EN) Brabant Magazine. Hij staat in het teken van Family & Fun met heel veel tips voor gezinnen met kinderen. 

visitbrabant-magazine-familyfun_2
Boeking uitbreiden
Fiets- en wandelroutes
Bezienswaardigheden
Culinaire tour