1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Faciliteiten van De Ruwenberg

Vanaf 1 juli zijn al onze sport- en wellnessfaciliteiten weer geopend. U kunt gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of de wellnessfaciliteiten als 2 sauna's, een regendouche,  massagedouches en een groot zwembad. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin vindt u een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. Bij gebruik van het zwembad en de sauna's is het dragen van zwemkleding verplicht.

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het zwembad en haar spa faciliteiten ook een uitstekende wellness beleving. Het zwembad is 1.40m diep en op een constante temperatuur van 29 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en een stort/regendouche. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. 

Klik hier voor meer informatie

zwembad hotel den bosch
massage hotel shertogenbosch
sauna

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg heeft haar gasten diverse sportmogelijkheden te bieden ter ontspanning. Zo zijn er de fitness met moderne apparatuur en de squashbaan als indoor sportfaciliteiten. De tennisbanen, het beachvolleybalveld, de driving range en putting green maken het aanbod van sportfaciliteiten compleet. Vanwege COVID-19 is uitsluitend gebruik van eigen materiaal toegestaan.

Klik hier voor meer informatie...

fitness en squashbaan hotel den bosch
driving range hotel den bosch
tennisbanen hotel den bosch

Restaurant & Bar

Heerlijk genieten op top niveau! De bar en het restaurant staan beide garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of een simpele bitterbal met een ijskoud biertje, De Ruwenberg regelt het voor u!

U dient uw diner vooraf of bij het inchecken te reserveren.

Klik hier voor meer informatie...

restaurant meeting locatie den bosch
bar hotel den bosch

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...

zwembad congrescentrum den bosch
driving range hotel den bosch
tennisbanen hotel den bosch
fitness en squashbaan hotel den bosch