ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Het komend weekend er lekker tussenuit?

Kijk hier dan voor onze

arrangementen

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg, Hotel Den Bosch, heeft vele sport- en wellness faciliteiten. Als gast kunt u gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of de wellnessfaciliteiten, zoals 2 sauna's, een stortdouche en een groot binnenzwembad. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin vindt u een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. 

De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna's is het dragen van zwemkleding verplicht.

Ook in het restaurant, de brasserie en in de bar kunt u heerlijk genieten op culinair topniveau. De terassen en het restaurant zijn weer geopend. 

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het zwembad en haar spa faciliteiten ook een uitstekende wellness beleving. Het zwembad is 1.40m diep en heeft een constante temperatuur van 26 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en een stort/regendouche. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. Lees meer over de massages

massagefoto
zwembad hotel den bosch
sauna hotel den bosch
sauna

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg heeft haar gasten diverse sportmogelijkheden te bieden ter ontspanning. Zo zijn er de fitness met moderne apparatuur en de squashbaan als indoor sportfaciliteiten. De tennisbanen, het beachvolleybalveld, de driving range en putting green maken het aanbod van sportfaciliteiten compleet. 

Klik hier voor meer informatie...

 
fitness en squashbaan hotel den bosch
driving range hotel den bosch
tennisbanen hotel den bosch

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...