1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Faciliteiten

De Ruwenberg biedt naast het bekende recept, de zalen en hotelkamers, ook een hoop andere faciliteiten waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken. Er staan zowel indoor als outdoor faciliteiten tot uw beschikking, verdeeld over ons 14 hectare landgoed. De faciliteiten zijn uiteraard volledig gericht op de ontspanning na een lange dag en zijn meestal inbegrepen bij uw verblijf aan De Ruwenberg. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht.

Culinair - Restaurant & Bar

Heerlijk genieten op top niveau! De bar en het restaurant staan beide garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of een simpele bitterbal met een ijskoud biertje, De Ruwenberg regelt het voor u!

Klik hier voor meer informatie...

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...

Sportmogelijkheden

Er zijn diverse sportmogelijkheden die De Ruwenberg haar gasten te bieden heeft ter ontspanning. Zo is er de fitnessclub, met moderne apparatuur, de squashbaan en het zwembad als indoor sportfaciliteiten. De tennisbaan, het beachvolleybalveld en de driving range maken als outdoor faciliteiten de sportmogelijkheden helemaal af.

Klik hier voor meer informatie...

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het zwembad en haar spa faciliteiten ook een uitstekende wellness beleving. Het zwembad is 1.40m diep en op een constante temperatuur van 27 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en twee douches. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht.

Onze masseuse Sylvie kan u vervolgens voorzien van een verrukkelijke massage.

Klik hier voor meer informatie...

Voetbal

De Ruwenberg staat bij veel sportteams en -clubs bekend als de ideale locatie voor een trainingskamp of verblijf tijdens een uitwedstrijd, vanwege de faciliteiten en sportmogelijkheden. Ook de voetbalteams en voetbalclubs weten ons om die reden te vinden. De Ruwenberg is een samenwerking aangegaan met de lokale voetbalvereniging RKVV, vanwege hun kunstgras én natuurlijk gras van topniveau.

Klik hier voor meer informatie...

Activiteiten

Een extra faciliteit die De Ruwenberg uniek maakt is uw eigen inbreng. Waar de meest hotels en conferentiecentra ophouden, zijn er bij De Ruwenberg nog meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele hotel ombouwen voor uw evenement. Een iets minder drastische manier om uw evenement of bijeenkomst een extra dimensie te geven is het implementeren van een activiteit in uw programma.

Klik hier voor meer informatie...