1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Faciliteiten van De Ruwenberg

Als gast staan zowel indoor als outdoor faciliteiten tot uw beschikking, verdeeld over ons 14 hectare landgoed. De faciliteiten zijn volledig gericht op de ontspanning na een lange dag en zijn meestal inbegrepen bij uw verblijf aan De Ruwenberg. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. Bij de receptie zijn fiets- en wandelroutes, citymaps en brochures beschikbaar.

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het zwembad en haar spa faciliteiten ook een uitstekende wellness beleving. Het zwembad is 1.40m diep en op een constante temperatuur van 29 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en twee douches. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. Klik hier voor meer informatie

Sportmogelijkheden

De Ruwenberg heeft haar gasten diverse sportmogelijkheden te bieden heeft ter ontspanning. Zo zijn er de fitness met moderne apparatuur, de squashbaan en het zwembad als indoor sportfaciliteiten. De tennisbanen, het beachvolley-balveld en de driving range maken als outdoor faciliteiten de sportmogelijkheden helemaal af.

Klik hier voor meer informatie...

Restaurant & Bar

Heerlijk genieten op top niveau! De bar en het restaurant staan beide garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of een simpele bitterbal met een ijskoud biertje, De Ruwenberg regelt het voor u!

We raden u aan om uw diner vooraf of bij het inchecken te reserveren.

Klik hier voor meer informatie...

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...