Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Faciliteiten van De Ruwenberg

De Ruwenberg heeft vele sport- en wellness faciliteiten. Als gast kunt u gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of de wellnessfaciliteiten, zoals 2 sauna's, een stortdouche en een groot binnenzwembad. Buiten kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld. In de tuin vindt u een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. 

De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna's is het dragen van zwemkleding verplicht.

Ook in het restaurant, het terras en in de bar kunt u heerlijk genieten: genieten op culinair topniveau. 

Zwembad & Wellness

De Ruwenberg biedt met het zwembad en haar spa faciliteiten ook een uitstekende wellness beleving. Het zwembad is 1.40m diep en heeft een constante temperatuur van 29 graden. In dezelfde ruimte bevinden zich twee sauna's en een stort/regendouche. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht. 

zwembad hotel den bosch
sauna

Sportfaciliteiten

De Ruwenberg heeft haar gasten diverse sportmogelijkheden te bieden ter ontspanning. Zo zijn er de fitness met moderne apparatuur en de squashbaan als indoor sportfaciliteiten. De tennisbanen, het beachvolleybalveld, de driving range en putting green maken het aanbod van sportfaciliteiten compleet. 

Klik hier voor meer informatie...

 
fitness en squashbaan hotel den bosch
driving range hotel den bosch
tennisbanen hotel den bosch

Business Sportsclub 7

De Ruwenberg heeft haar eigen sportclub, genaamd Business Sportsclub 7. Met een jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten op de momenten dat u dat wenst. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden bij onze receptie!

Klik hier voor meer informatie...

zwembad congrescentrum den bosch
driving range hotel den bosch
tennisbanen hotel den bosch
fitness en squashbaan hotel den bosch