ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT
De Ruwenberg Hotel
image

ER EVEN TUSSENUIT IN BRABANT

Met de voorjaarsvakantie er veilig tussenuit?

Kijk hier dan voor ons

arrangement

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wij zijn beperkt geopend

Geachte gast,

Het is mogelijk om een hotelkamer te reserveren, echter zijn het restaurant en hotelbar gesloten.

Wij bezorgen uw ontbijt en een vooraf besteld diner op uw hotelkamer en dit dient daar tevens te worden genuttigd. Bestelde consumpties kunnen wij vooraf plaatsen op uw kamer. Na aankomst kunnen consumpties afgehaald worden in het restaurant. Na 20.00uur verzorgen wij geen alcoholische dranken.

Klik hier voor meer informatie.

Zelf meegebracht eten en bezorgingen van buitenaf kunnen wij helaas niet toestaan.

Ook de Wellness- en fitnessfaciliteiten blijven gesloten. Desgewenst kunt u wel gebruik maken van de tennisbanen en de golfafslag.

Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld zorgverleners, ondersteuners of wellicht andere opties, met aangepaste maaltijden, dan kunt u ook contact opnemen met De Ruwenberg via telefoonnummer 073-55 888 88.

Op de site vindt u onze arrangementen voor de komende maanden. 

Indien u vragen heeft over een reservering of een reservering wilt maken, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Vasfi Isitan
Directeur

Hoteldeals
Sportfaciliteiten

Zakelijk hotel

De Ruwenberg is het grootste zakelijke hotel in de regio Den Bosch. De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum. Een groot Atrium verbindt het kasteel met het achtergelegen grote en moderne conferentiecentrum met vier vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties.

Comfort Kamer

Comfort Kamer

De Ruwenberg biedt zeer aantrekkelijk geprijsde comfortkamers, gelegen op een rustige locatie in een bosrijke omgeving met uitzicht op de mooie...

vanaf € 95 Lees meer
Superior Kamer

Superior Kamer

Op zoek naar nóg meer comfort? Dan is één van onze superior kamers de ideale keuze voor u. Deze kamers zijn voorzien van koffiefaciliteiten, een...

vanaf € 110 Lees meer
Executive Suite

Executive Suite

De executive suites bij De Ruwenberg zijn gelegen op de derde verdieping, met uitzicht over een uniek stukje Brabant in een bosrijke omgeving. Onze...

vanaf € 140 Lees meer

* Huidieren zijn niet toegestaan. Met uitzondering van hulphonden, zoals een blindengeleidehond.

Omgeving alvast verkennen?

Bij de receptie zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunt u (24 uur van tevoren) fietsen, tandems en me-movers huren.

U kunt hier alvast uw route bepalen. Veel plezier!

 

 

 

green key

booking.com

green star