Teambuilding-bedrijfsuitjes-workshops

Het is mogelijk om uw zakelijke meeting in één of meerdere conferentie-en vergaderzalen uit te breiden met verschillende activiteiten op het 14ha landgoed van De Ruwenberg. We helpen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boogschieten, varen op de Dommel, een kook workshop of schermen.

Mocht u uw zakelijke bijeenkomst aan willen vullen met een dergelijke activiteit, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen zakelijke evenement.

Organiseert u een meerdaagse meeting?
De Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers en vele sport- en wellness faciliteiten, zoals een driving range, een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Ligging
De Ruwenberg is zeer centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's.

Schapendrijven
Schapendrijven
Varen
Varen
Schermen
Schermen