Bekijk de hoteldeals
De Ruwenberg Hotel
image

Bekijk de hoteldeals

Ontspan en geniet tijdens een weekendje weg. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk onze superdeals

 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Rally's | Tourtochten | Clubmeetings | Concours d'Elegance

Brabant is de ideale plek voor het organiseren van een tourrit. De vele landwegen door de verschillende dorpjes en natuur maken het voor de deelnemers uitermate interessant.

Combineer dit met een start en/of finish bij De Ruwenberg, desgewenst met een overnachting, lunch of diner en uw dag is compleet.

Waarom is De Ruwenberg de ideale locatie?

  • Groene ligging
  • Oprijlaan naar het kasteel
  • Kasteelplein voor ontvangst
  • Mooie presentatie van auto's
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
  • Ruim (door camera's) bewaakt parkeerterrein
  • Hotelkamers

Ferrari Meeting

Van heinde en ver bezochten deze Ferrari bezitters de Ferrari meeting bij De Ruwenberg. Een parkeerplaats vol met de meest unieke Ferrari ’s, sjiek opgedekte dinertafels en logo’s op de gerechten en op de aankondiging borden. Overdag heerlijk toeren, een borrel in de tuin, dineren met entertainment, uitrusten op de hotelkamer en in de ochtend een heerlijk ontbijt.

Dit alles in combinatie met een duik in het zwembad, een bezoek aan de sauna of onze buitenactiviteiten zoals de Driving-range, de tennisbanen of de jeu de boules baan. Het kan allemaal bij De Ruwenberg. De ideale locatie voor uw clubmeeting.

locatie rally
locatie rally
Diner locatie Ferrari bijeenkomst
Diner bijeenkomst ferrari
parkeren locatie tourtochten

Triumph Meet & Greet

De Triumph Meet & Greet vond plaats op op 6 en 7 juli met een diner en overnachting bij De Ruwenberg. 90 unieke Triumph’s TR 1 t/m TR 7 ze waren er allemaal. Met ontvangst in de tuin bij de bar en daarna om de twee minuten starten vanaf de oprijlaan. ’s-Avonds het diner en de prijsuitreiking in het restaurant en ’s-morgens weer fris op pad.

triumph rallytochten
triumph start rally locatie
triumph-tourtocht
triumph tourtochten

Volkswagen

Teambuilding op bijzondere wijze! Deelnemers worden verrast met  rally rijden in klassieke Volkswagen busjes. De acht busjes worden ingehuurd via Arjan van Dijk en staan klaar op het kasteelplein bij De Ruwenberg. Met zes personen per bus dient u de uitgezette route te rijden en onderweg vragen te beantwoorden. Via GPS traceert de organisatie waar de busjes zich bevinden en of de verkeers- en spelregels worden nageleefd. De finish is op het kasteelplein van De Ruwenberg, waar onder het genot van een versnapering de prijzen worden uitgereikt.

Een unieke dag op een unieke locatie!

Locatie tourtocht Brabant
Locatie tourtocht Brabant
Locatie tourtocht Brabant
Locatie tourtocht Brabant
Locatie tourtocht Brabant

Rolls Royce

In de lente kreeg De Ruwenberg hoog bezoek. Er stonden namelijk allerlei soorten auto's op het landgoed van het merk Rolls Royce. Van de Phantom-III tot de Phantom 2003 (geproduceerd door BMW), ze waren allemaal aanwezig. De Rolls Royce fans hebben na het verzamelen kunnen genieten van het échte Rolls Royce geluid toen de auto's stuk voor stuk het terrein verlieten om de vastgestelde route af te leggen.

tourtocht locatie den bosch
tourtocht locatie den bosch
tourtocht locatie den bosch

Tesla

De Ruwenberg had het genoegen om 3 gloednieuwe Tesla Roadsters te mogen ontvangen. Vers van de fabriek werden ze het landgoed op gebracht om eerst te worden bewonderd door alle aanwezigen, waarna er vervolgens tijd was om te opteren voor een testrit. Dit gebeurde weliswaar als bijrijder, maar desondanks werden het stuk voor stuk ervaringen om niet snel te vergeten.

rally start landgoed den bosch Tesla
rally start landgoed den bosch Tesla
rally start landgoed den bosch Tesla

Burton

Een unieke rally bestaande uit 10 auto's van de Burton Car Company; De Burton. Ondanks dat het een kitcar betreft, is het wel een Nederlands automerk. Daar zijn wij als Nederlander maar wat trots op en hierdoor trok de Rally bij De Ruwenberg ook veel bekijks van zowel lokale als internationale bezoekers.

burton rally den bosch
burton rally den bosch
burton rally den bosch
burton rally den bosch
burton rally locatie Brabant