1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Rally's

De meeste automerken organiseren gedurende het jaar meerdere rally's om zo connectie te houden met de fans van het automerk. De bedoeling van een dergelijke rally is dat auto's samenkomen om een tentoonstelling te vormen, waarna ze 1 voor 1 de vooraf vastgestelde route afleggen. 

Dergelijke rally's trekken altijd veel automobiel fanaten en daarom is het zaak dat een start- of verzamelpunt een centrale ligging heeft met voldoende parkeergelegenheid en goede voorzieningen. Om die reden biedt De Ruwenberg zich altijd graag aan als locatie voor rally's. 

In het verleden hebben we al een aantal rally's gedaan, waarvan hieronder een drietal voorbeelden!

Rally - Rolls Royce

In de lente kreeg De Ruwenberg hoog bezoek. Er stonden namelijk allerlei soorten auto's op het landgoed van het merk Rolls Royce. Van de Phantom-III tot de Phantom 2003 (geproduceerd door BMW), ze waren allemaal aanwezig. De Rolls Royce fans hebben na het verzamelen kunnen genieten van het échte Rolls Royce geluid toen de auto's stuk voor stuk het terrein verlieten om de vastgestelde route af te leggen.

Rally - Tesla

De Ruwenberg had het genoegen om 3 gloednieuwe Tesla Roadsters te mogen ontvangen. Vers van de fabriek werden ze het landgoed op gebracht om eerst te worden bewonderd door alle aanwezigen, waarna er vervolgens tijd was om te opteren voor een testrit. Dit gebeurde weliswaar als bijrijder, maar desondanks werden het stuk voor stuk ervaringen om niet snel te vergeten.

Rally - Burton 2008

Een unieke rally bestaande uit 10 auto's van de Burton Car Company; De Burton. Ondanks dat het een kitcar betreft, is het wel een Nederlands automerk. Daar zijn wij als Nederlander maar wat trots op en hierdoor trok de Rally bij De Ruwenberg ook veel bekijks van zowel lokale als internationale bezoekers.