Bruiloften

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events leent zich niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten, zoals de naam al zegt. Bruiloften zijn bij uitstek evenementen waar De Ruwenberg zich in onderscheidt vanwege de enorm veelzijdige locatie. Tot nu toe hebben we alle wensen van onze bruidsparen in vervulling laten gaan. 

Let op: bruiloften zijn bij De Ruwenberg alleen mogelijk op zaterdag en zondag; vrijdag is bespreekbaar.

 

Landelijke locatie

Vooral de landelijke ligging en de mogelijkheden om buiten te trouwen zijn voor veel bruidsparen pluspunten om de meest memorabele dag van hun leven nog net een tintje idyllischer te maken. Door het 14 hectare landgoed om het gebouw, kunnen we bruiloften tot 1000 personen verzorgen.

Op een zomerse dag is de rust in combinatie met het heerlijke weer het perfecte recept voor de mooiste dag ooit. We hebben een aansluiting met evenementenstroom die u kunt gebruiken bij uw bruiloft in de buitenlucht.

Mogelijkheden

Voor wat betreft de mogelijkheden voor uw bruiloft is er niets te gek. The sky is the limit, zullen we maar zeggen. Buiten in de openlucht eten, een enorme tent op ons complex laten plaatsen voor de feestavond en vervolgens kan (een deel van) uw gezelschap blijven overnachten in onze 196 kamers.

Onze voorzieningen zijn uiteraard in zijn geheel in te zetten ten behoeve van uw bruiloft. Ook is het mogelijk om De Ruwenberg exclusief af te huren voor uw bruiloft, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!